Välkommen 2016!

fredag 08 januari, 2016 @ 14:45
1
Det känns fortfarande ovant att skriva 2016 istället för 2015 på tangentbordet, jag vet med mig att jag brukar ha problem första månaderna att få till den där sista siffran rätt när fingrarnas muskelminne har kvar fjolåret i sig. Men ett nytt år är här och klyschigt nog följer nya möjligheter, utmaningar och lärdomar! Jag älskar känslan av att få starta på ett helt nytt ark, det är nästan lite som att man inbillar sig att man har en chans att förändra precis allt i världen så fort fyrverkerierna har lugnat sig och ett nytt år breddat ut sig framför fötterna.

När ett nytt år startar är det många som både med och utan nyårslöften skaffar sig lite nya rutiner i vardagen och gör små ändringar i sitt liv. Somliga gör det medvetet medan andra nog gör det som en följd av känslan att det är något nytt på gång.
Jag har många vänner som alltid lovar sig själva att börja träna mer regelbundet, äta nyttigare, resa mer, laga mer mat från grunden och så vidare. Oavsett vad DU har tänkt bjuda dig själv på 2016 så kan jag rekommendera några favorittitlar till tidningssamlingen som kanske är det där lilla fröet till inspiration du behöver för att väcka liv i dina gamla träningsskor eller kastruller.

Lantliv – här hittar du vårt grymma erbjudande!
Allt i Hemmet - här hittar du vårt grymma erbjudande!
Hembakat - här hittar du vårt grymma erbjudande!
Sköna Hem - här hittar du vårt grymma erbjudande!
ELLE - här hittar du vårt grymma erbjudande!

God fortsättning!

rekommendationer


Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Teija Einarson 2016-01-13 19:06 Nytt år nya möjligheter!!