Chef

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (102 röster)

Produktbeskrivning

Tidningen Chef är en tidning för svenska chefer. Chef tar upp svårigheter och problem kring ledarrollen, är praktisk, nyttig, mänsklig och smart. Chef gör även egna undersökningar och kartlägger svenska chefer, chef testar toppdirektörer, granskar och ifrågasätter. Tidningen kommer ut 11 gånger per år. Från 2016 får du även tillgång till Chefs digitala verktyg Premium när du prenumererar.
Där kan du göra ett ledarskapstest, få tillgång till tusentals artiklar om ledarskap och ladda ner mallar och avtal som förenklar och sparar tid i ditt chefsjobb. Det är bara att logga in med ditt prenumerationsnummer och skapa ett konto på Chef.se.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Chef Stockholm AB
Startår: 1995
Chefredaktör: Cissi Elwin Frenkel
Räckvidd: 107200


Vem läser tidningen?

Män: 54 %
Kvinnor: 46 %
Ålder: 40 - 75 år


500 tecken kvar

Ingrid Sandberg,
Tidningen har blivit mycket bättre. Läser den som avkoppling och använder den mycket i jobbet. Bra tips och roliga vinklar.
Karin Magnusson,
En inspirerande och nyttig tidning. Ger mig verktyg och sparar tid för mig. Rekommenderas
Tidningskungen.se,
Hej Maj, Alla våra tidningsprenumeration som man beställer via Tidningskungen.se avslutas automatiskt efter sista numret i beställningen. Om beställningen är gjord direkt hos förlaget så är det enklast att kontakta dem för att säga upp en prenumeration. Kontaktuppgifter till förlaget: Chef Chef Stockholm HB 0770-457111 http://nya.prenservice.se/ Ha en fin påskhelg! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Maj Tuléen Westerberg,
Hur blir man av med tidningen Chef? För flera år sedan hade jag en prenumeration. Har mailat, ringt och bett att få den avslutad, ändå kommer den i brevlådan igen! I dag ringer ett annat företag om tidningen.Detta är så frustrerande och respektlöst.