Harvard Br Special (US)

Denna tidning är på Engelska

5/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Harvard Br Special (US) tidning

Harvard BR Special är en exklusiv tidning som ger dig tillgång till de bästa artiklarna och analyserna från Harvard Business Review, världens ledande affärstidskrift. I varje nummer får du läsa om de senaste trenderna och forskningarna inom ledarskap, strategi, innovation och personlig utveckling. Du får också praktiska tips och verktyg som du kan använda direkt i ditt arbete och din karriär. Harvard BR Special ges ut fyra gånger om året och varje nummer har ett särskilt tema som är relevant för dagens affärsvärld. Det är den perfekta tidningen för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag i en snabbföränderlig värld.

Tidningens innehåll

Harvard BR Special är inte en vanlig tidning. Det är en samling av HBR OnPoint artiklar som är speciellt utvalda och anpassade för att hjälpa dig att snabbt ta till dig och tillämpa de viktigaste idéerna och koncepten. Varje HBR OnPoint artikel har en sammanfattning och ger exempel från olika företag som har lyckats eller misslyckats med att implementera dem. Du får också en kommenterad bibliografi som låter dig utforska idéerna mer i detalj. Du kommer även att kunna läsa om hur du hanterar dina intressenter, hur du skapar delat värde, hur du leder i en digital era, eller hur du balanserar arbete och liv. Tidningen är skriven på engelska av några av världens främsta managementforskare och praktiker, såsom Michael E. Porter, Roger Martin, A.G. Lafley och Barbara Kellerman.

Prenumerationer & Lösnummer

Harvard BR Special finns att köpa som både lösnummer och prenumeration. Välj det som passar dig bäst! Med en prenumeration på Harvard BR Special har du alltid koll på det senaste trender och forskningarna inom ledarskap, strategi och personlig utveckling.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar