PC för Alla

Denna tidning är på Svenska

4/5 (750 röster)

Produktbeskrivning

PC för Alla är tidningen som riktar sig till dig med ett brinnande intresse för datorer och modern teknik. I tidningen finner du tester, smarta prylar och det allra senaste från teknikvärlden.

PC för Alla räknas som Sveriges största och mest lästa tekniktidning, och är mycket mer än en tidning som presenterar nya produkter. Tidningens framgång grundar sig mycket på de analyser, krönikor och åsikter som ventileras rörande allt i Tekniksverige.

Tidningen har helt enkelt samlat de vassaste pennorna, och det är ofta här agendan sätts för vad som diskuteras i andra tidningar och forum.

Om du tecknar en prenumeration på 12 nummer eller mer, så får du F-Secure TOTAL, som innehåller både säkerhetsprogrammet SAFE och VPN-programmet FREEDOME för 3 enheter så länge du är minst 12-nummersprenumerant, samt att du får rabatter på tjänster/produkter från PC för Allas samarbetspartners med mera – allt till ett värde över 1 000 kr.

Tidningen utkommer var 3:e vecka - En perfekt present till datorfantasten och den teknikintresserade.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 18
Förlag: IDG
Startår: 1995
Chefredaktör: Mikael Lindkvist
Räckvidd: 19000


Vem läser tidningen?

Män: 77 %
Kvinnor: 23 %
Ålder: 40 - 75 år


500 tecken kvar

Sture,
Bra tidning men det är alldeles för mycket om telefoner och appar till telefoner och allt mindre om just PC.
Tommie,
Blivit alldeles för dyr och det som gör mig mest irriterad är alla recensioner på mobiltelefoner. Om jag vill ha en mobiltelefon läser jag tidningen Mobil det är det som gör jag kommer sluta läsa Pc för alla.
Afzal Sher,
Bra tidning, men mycket dyrt har det blivit.
Ulla Ollar Rissler,
Köpte pc f alla nr 1. Bästa jag gjort. Jag blir 80 år i år. Har köpt Samsung: mobil o surfplatta men har ingen kunskap i dag. Har tidigare arb. på Asea/ABB/ADtranz i många år. Har haft både X2000, X10 pågatågen, Göteborgs spårvagnar, containerkranar på min ritplatta/tidigare ritbord. Vill i dag kunna klara mina skogs/bankaffärer. Känner mig så okunnig. Fick ett hopp när jag läste en del i PC... Kommer att prenumerera. Tack för att ni skriver på ren tydlig svenska.
Sven Arne,
Väldigt bra!!!!
Alex,
Gillar PC för Allas grundliga jämförande tester. Är hyggligt datakunnig men lär mig alltid något när jag läser tidningen.
Janne,
Helt klart den bästa PC tidningen! Jag lär mig mycket i varje nummer och med tanke på att jag delvis jobbar med programmering så är det ett bra betyg!