Harvard Business Review (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (222 röster)

Produktbeskrivning

Harvard Business Review (US) tidning

Harvard Business Review (US) är tidningen för dig som är intresserad av strategi, innovation, ledarskap och organisation. Snarare än att vara enbart en affärsbok är deras innehåll aktuellt, smart, praktiskt och relevant för deras läsare, som vill leda sig själva och sina organisationer mer effektivt och göra en positiv skillnad.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till experttips och forskning om hur du kan hantera de största utmaningarna, möjligheterna, trenderna och förändringarna inom affärsvärlden. Du får också lära dig om de bästa metoderna, verktygen, modellerna och fallen som hjälper dig att utveckla din kompetens, kreativitet, kritiska tänkande och kommunikation. Du får även ta del av inspirerande historier, intervjuer, analyser och tips från experter och framgångsrika ledare.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar strategi och innovation och vill lära dig mer om hur du kan leva ett mer strategiskt och innovativt ledarskap, då är Harvard Business Review (US) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 74 %
Kvinnor: 26 %
Ålder: 21 - 70 år


500 tecken kvar

Mikael Mattsson Flink,
Otroligt intressant tidning som ofta tar upp beteendeekonomiska fenomen och annat spännande.