Color Foto (DE)

Denna tidning är på Tyska

4/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Color Foto (DE) tidning

Color Foto (DE) är ett magasin för dig som älskar digital fotografi och vill lära dig mer om kameror, objektiv, tillbehör och bildbehandling. Color Foto (DE) är ett profi-magazin för digital fotografi som har funnits sedan 1970.

Tidningens innehåll

Kameratester: Läs om de senaste modellerna av spegellösa, system- och kompaktkameror och se hur de presterar i olika situationer. Jämför olika märken och funktioner och få experternas omdömen.

Objektivtester: Läs om de bästa objektiven för olika motiv och situationer, från makro till tele, från landskap till porträtt. Se hur de påverkar bildkvaliteten, skärpan, ljusstyrkan och distorsionen.

Tillbehörstester: Läs om de nyttigaste tillbehören för din fotoutrustning, från stativ till filter, från väskor till minneskort. Se hur de förbättrar din fotografering, skyddar din utrustning och ger dig mer kreativitet.

Bildbehandling: Lär dig mer om hur du kan redigera dina bilder med olika program och verktyg, från Photoshop till Lightroom, från KI till HDR. Få tips om hur du kan optimera färgerna, kontrasten, skärpan och bruset i dina bilder.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen erbjuds som lösnummer och prenumeration. Välj det alternativ som passa dig bäst!

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar