Kamera & Bild

Denna tidning är på Svenska

3/5 (546 röster)

Produktbeskrivning

I Sveriges mest lästa fototidning hittar du de senaste fotonyheterna, fördjupande pryltester av de senaste kamerorna och mängder av inspiration från andra fotografer!
Tidningen Kamera & Bild är perfekt för dig som behöver inspiration eller guidning i ditt fotograferande. Utvecklas inom din hobby och se din faktiska utveckling på resan mot bättre och mer kvalitativa resultat. Våra fotoskolor i bildredigering och fotografering hjälper dig på traven – och låter dig utvecklas i ditt bildseende och kring olika fotografiska tekniker. Kamera & Bild lyfter även bra och pedagogiska guider om hur du behandlar dina bilder på bästa sätt i Photoshop. Dessa konkreta tips kan hjälpa dig som är novis på området, men också för dig som jobbat inom Photoshop tidigare.
Ta del av spännande nyheter inom kamera och fotografi och läs om intressanta intervjuer med otroligt skickliga proffsfotografer. Inspireras att bli en bättre fotograf med hjälp av deras personliga resor och användbara tips. Tidningen lyfter även omfattande tester av kamerautrustning och andra tillbehör som kan förbättra dig som fotograf där vi är först i Sverige med tester av nya kameror.

Som prenumerant får du den ultimata guiden levererad hela vägen hem till brevlådan!

All prenumerationshantering sköts av förlaget South Square Publishing AB. Kamera & Bild delas ut med 6 fantastiska utgåvor varje år varav 2 av dessa är extra tjocka dubbelnummer. Tidningen grundades år 2003 och vi finner Calle Rosenqvist som chefredaktör. Kamera & Bild är den ultimata gåvan till någon som har ett intresse inom fotografering och bildbehandling. Alla våra prenumerationer avslutas automatiskt efter antalet valda nummer. Beställ en prenumeration till dig eller någon annan redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: / South Square Publishing AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Calle Rosenqvist


Vem läser tidningen?

Män: 69 %
Kvinnor: 31 %
Ålder: 25 - 80 år


500 tecken kvar

Pelle,
Bästa fototidningen!
Tom andersson,
Jag tycker att kamera&bild är en bra tidning. Det är sant att den innehåller väldigt mycket prylrecensioner, men å andra sidan är de fördjupande reportagen mycket bra.
Tova,
Den bästa svenska fototidningen! Har nu prenumererat på detta magasin i nästan 1 år och det är den tidningen som jag tycker slår alla andra. Rekommenderas till 100!
Danne,
En orörig hemsida och en bra tidning. Enkel,tydlig och informationsrik. I love it
Nils Gunnarsson,
Intresanta repotage och kunniga medarbetare profsiga bilder hög kvalitet på hela tidningen hoppas att den fortsätter i samm anda. Nils G. Gunnarsson.
David Martens,
Sedan jag köpt en provapå prenumeration på fotomässan förra året har jag förlängt tidningen och kommer fortsätta att läsa den. Innehållet känns genuint genomtänkt och framarbetat och det håller mycket hög kvalitet. Jag har läst andra svenska fototidningar men den här är den enda som har allt jag söker!
Elena Larsdotter,
Tidningen är den bästa fototidningen sedan två år när jag började läsa den, förut läste jag Fotosidan men den har så många stavfel och inga riktiga kameratester så jag har gett upp den helt. Det är härliga reportage som jag fastnat för och bra känsla i tidningen.
Patrik Carter,
Detta är den enda fototidning jag läser och som har blivit mycket bättre efter att den fått nytt utseende. Helt klart landets bästa fototidning just nu med bättre material än konkurrenterna.
Kåke,
Har inte sett den här tidningen i tidningshyllan på mycket länge. Trodde faktiskt att man hade lagt ner den. Och det hade inte gjort något. Senast jag läste den tyckte jag den hade blivit så mycket sämre. Men det är nog ett år sedan så de kanske har förändrats?
Tommy Petersson,
Mysko. Fanns tre alternativ för beställning: 3 nr/159:-, 5 nr/259:- och 6 nr+stativ/199:-. Jag klickade förstås på 6-nr-alternativet och BESTÄLL, kom då till val om man ville ha 3 eller 5 nummer - 6nr-alternativet försvann mitt under min beställning! Elakt!
Josse,
Prisvärd och lättläst tidning, innehåller intressanta artiklar samt bra lärdom. Helt klart ett tips för både nybörjaren som proffset!
Tomas,
Riktigt bra tidning för dej som är nybörjare! intressanta reportage och riktigt bra foto-skola och mycket photoshop-tips!
Carl,
Schysst fototidning som jag gillar mer än FOTO och DigitalFoto, som känns mer riktade till nybörjaren. (Annars gillar jag Fotosidan mest av alla fototidningar.)