Din Fritid

Denna tidning är på Norska

4/5 (943 röster)

Produktbeskrivning

DIN FRITID (tidigare Bobil & Caravan) är ett perfekt magasin för dig som är intresserad av husbilar och husvagnar. Det spelar ingen roll om du redan är lycklig ägare av en husbil eller -vagn, eller bara är speciellt intresserad i det goda campinglivet på hjul – magasinet ger dig massor av inspirerande, underhållande och inte minst informativ läsning.

Beställ en prenumeration på DIN DRITID idag till kampanjpris från Tidningskungen och få magasinet hem i brevlådan!

Fler och fler upptäcker glädjen av att tillbringa sin fritid i en husbil eller husvagn, och friheten det ger. Om du är en av dem er magasinet DIN FRITID er perfekt följeslagare! Det är också en oumbärlig källa till vägledning i form av guider och tester.

I var och en av de 8 årliga utgåvorna av DIN FRITID får du minst 100 sidor med djupgående och opartiska tester, de nyaste produktnyheterna och inspirerande och underhållande reportager. Magasinets duktiga skribenter presenterar resor i och utanför Norden samt genuina artiklar om människor njuter av sin fritid i husbil eller husvagn. Detta och mycket, mycket mer! Minst 100 sidor med inspirastion, nyheter och mys i varje utgåva!

Genom att prenumerera på DIN FRITID får du magasinet hem i din brevlåda. Beställ därför en prenumeration idag från Tidningskungen och se fram emot många trevliga lässtunder.

Land: Norge
Språk: Norska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Masse Media AS
Chefredaktör: Tore Afdal


Vem läser tidningen?

Män: 78 %
Kvinnor: 22 %


500 tecken kvar