AD - Architectural Digest (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (113 röster)

Produktbeskrivning

AD - Architectural Digest (US) tidning

AD - Architectural Digest (US) är tidningen som delar din passion för design, arkitektur och inredning och som vill inspirera dig att upptäcka nya möjligheter och utmaningar med ditt intresse. AD - Architectural Digest (US) har varit en ledande auktoritet inom design, arkitektur och inredning sedan 1920 och har miljontals läsare över hela världen.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av de mest spektakulära hemmen, produkterna, idéerna, kulturen och resmålen som formar vår värld. Du får se hur kända personer som skådespelare, musiker och konstnärer bor och dekorera sina drömhem. Du får också möta de ledande arkitekterna och designers som skapar banbrytande och inspirerande miljöer för både privat och offentlig användning. Du får lära dig mer om designhistoria, designfilosofi och designlagar. Dessutom får du tips på hur du kan förbättra ditt eget hem med stil, funktion och personlighet.

Prenumerationer & Lösnummer

AD - Architectural Digest (US) erbjuds som både lösnummer och prenumeration, välj det som passar dig bäst eller varför inte ge bort den som gåva. Beställ nu och njut av den ultimata tidningen för desginälskare!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar