Rum (DK)

Denna tidning är på Danska

4.5/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

Rum (DK) tidning

RUM (DK) är en framstående publikation som hyllar design, interiör, konst och böcker och är dedikerad till dem som har en passion för dessa områden. Tidningen är känd för sin omfattande täckning av internationella trender och goda idéer om hur man kan använda dem i sitt eget hem. RUM är rotad i den skandinaviska livsstilen men har ett verkligt internationellt perspektiv. Tidningen är först med nya trender och tendenser men behåller ett tydligt fokus på både dansk och internationell designarv.

Tidningens innehåll

De reser världen runt för att hitta enastående hem med historia, personlighet och stil. Tidningen innehåller intervjuer med framstående designers - etablerade såväl som nykomlingar - och porträtterar sanna ikoner och tongivande företag. RUM samarbetar med de bästa och mest firade fotograferna, stylisterna och författarna för att skapa ett unikt estetiskt universum.

Prenumerationer & Lösnummer

Hos RUM hittar du de senaste internationella trenderna och goda idéer om hur du kan använda dem i ditt eget hem. Allt om design, interiör, konst och böcker. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva!

Land: Danmark
Språk: Danska
Utgåvor/år: 7
Förlag:


500 tecken kvar