Florida Design Miami Edition (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Florida Design Miami Ed. tidning

Florida Design Miami Ed. (US) är tidningen för dig som är intresserad av inredning, design, arkitektur och urban livsstil i Miami och omnejd. Deras innehåll är inspirerande, originellt och elegant för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av den samtida kreativiteten, från regioner, producenter och verk i varje nummer. Du får också bidrag och insikter från toppkreatörer över hela världen, nya trender och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra designdestinationerna i Miami, stilfulla och harmoniska lösningar för att inreda, dekorera och pyssla i din egen stil, inspirerande och underhållande artiklar om inredning, design, arkitektur och urban livsstils historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända designers, experter och ikoner, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den inredningsintresserade, designmedvetna och urbanälskande världen i Miami och vill fördjupa dig i den inspirerande och eleganta världen, då är Florida Design Miami Ed. (US) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 3
Förlag:


500 tecken kvar