Hus & Hem

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1116 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
9. 9 augusti
10. 6 september
11. 18 oktober
12. 15 november
1. 13 december

Produktbeskrivning

I över 30 år har Hus & Hem varit en av Sveriges mest älskade hus- och inredningsmagasin! Magasinet, med 12 utgåvor per år, vänder sig till dig som älskar hus och att inreda. Du uppskattar både form och funktion och vill inspireras av vackra miljöer men också få fördjupade kunskaper kopplat till ditt boende. Här finner du intressanta hemma hos-reportage, modern styling, vackra trädgårdar, spännande arkitektritade nybyggen och massor av gedigen kunskap och praktiska tips för ditt boende.

Redaktionens erfarna inredare och redaktörer presenterar ny design, utvald shopping, välskrivna hemma hos-reportage, härliga trädgårdsartiklar och expertråd för ditt hem från tomtgränsen till taknocken. Med Hus & Hem får du inspirationen, kunskapen och lusten att göra det bästa av ditt hem och skapa det boende du drömmer om – både ute och inne.

Som prenumerant på Hus & Hem får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 15
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1987
Chefredaktör: Karin Ohlsson-Leijon


Vem läser tidningen?

Män: 28 %
Kvinnor: 72 %
Ålder: 35 - 64 år


500 tecken kvar

kerstin gustafsson,
Har noterat att i de senaste tidningarna har många reportage saknat en planlösning. Det är mycket på grund av att det tidigare nästan alltid medföljt planlösningar som gjort skillnaden på Hus o Hem mot motsvarande tidningar. Det är mindre än halva nöjet att läsa om inredningar när planlösningen saknas.I senaste numret saknas det från "Med smak från 60-talet" och"Enkelhet och elegans" Hoppas på bättring annars får jag överväga att sluta prenumerera på tidningen . I övrigt en bra tidning
Britt Landzelius,
Efterlyser reportage med inredning som inte bara går i vitt, vitt och åter vitt. Dessutom är många av hemmen från södra delen av Sverige. I övrigt är det en trevlig och inspirerande tidning.
Ritva Kulmala,
Fin tidning.!
Anna,
Jag tycker att Hus & Hem är inspirerande. Spännande med alla planlösningar och härlig inredning!
Emma Johansson,
Tycker Hus & Hem är toppen, mycket och brett innehåll, tar lång tid att läsa, vilket är positivt!
Anna,
Världens bästa inredningstidning! Allt känns möjligt och även inspirerande! Älskar Hus & Hem!
Anna,
Trevlig tidning med reportage och tips som inspirerar.
Fredrik,
Bra tidning med roliga reportage av vanliga snygga hem.