Jeanne D'arc Living (DK)

Denna tidning är på Danska

4.5/5 (27 röster)

Produktbeskrivning

Jeanne D'arc Living (DK) tidning

Jeanne D’arc Living (DK) är ett livsstilsmagasin som vänder sig till dig som har passion för den härliga landstilen med återanvändning, kreativitet och ekologi. Magasinet grundades 2009 av Vivian Christensen och Lonnie Würtz Jensen, två danska kvinnor som delar sin kärlek till den franska och nordiska stilen.

Tidningens innehåll

I Jeanne D’arc Living (DK) får du följa med dem på deras resor till olika destinationer, från autentiska franska vinmarker till små idylliska öar i Danmark. Du får också ta del av deras inspirerande hem, som de inreder med vintage möbler, genbrugsfund och egna kreationer. Dessutom får du lära dig hur du kan skapa din egen personliga och harmoniska atmosfär i ditt hem med hjälp av enkla recept, gör-det-själv-idéer och blomsterdekorationer. Jeanne D’arc Living (DK) är ett magasin som inte innehåller några konventionella annonser, bara relevant och vackert innehåll för dig som vill leva ett liv i balans med naturen och dig själv.

Prenumerationer & Lösnummer

Jeanne D’arc Living (DK) erbjuds som lösnummer och prenumeration. Beställ tidningen och inspireras och njut av vackra bilder.

Land: Danmark
Språk: Danska
Utgåvor/år: 8
Förlag:


500 tecken kvar