BookBeat

4/5 (217 röster)

Produktbeskrivning

BookBeat Standard erbjudande och kampanj

En rabatterad värdekod fylld med tiotusentals berättelser! Med BookBeat Standard i mobilen kan du när som helst njuta av en bra bok. Välj bland välkända bästsäljare till smalare titlar, oavsett smak finns det ett stort utbud av ljudböcker för alla lyssnare. När du använder dig av Tidningskungens BookBeat erbjudande får du värdekoden direkt i orderbekräftelsen. BookBeat kampanjen gäller för 1-, 3- eller 6 månader, välj det erbjudande som passar dig bäst. Oavsett vilket erbjudande du väljer så finns det ingen gräns för hur många ljudböcker du får lyssna på inom tidsramen.

Så här använder du dig av Tidningskungens BookBeat erbjudande steg för steg
1. Gå in på länken som du får i din orderbekräftelse.
2. Fyll i din värdekod i formuläret
3. Har du redan ett konto loggar du in, annars skapar du enkelt ett konto.
4. Ladda ner appen och börja lyssna eller läs, välj bland tiotusentals böcker.

Om BookBeat Standard
BookBeat är en digital streamingtjänst för ljud och e-böcker. Med BookBeat Standard får du tillgång till tiotusentals boktitlar som inkluderar allt från de senaste storsäljarna till alla tiders klassiker. BookBeat har böcker för alla åldrar och ändamål.
Med BookBeat Standard kan du lyssna på böcker i 100 timmar per månad.

Perfekt present till bokmalen

Fördelen med BookBeat erbjudandet är att det fungerar perfekt som presentkort till någon du tycker om. Du behöver inte nyttja koden själv utan kan skicka den som ett BookBeat presentkort genom att trycka på knappen ”Ge bort” och skriva in mottagarens e-postadress. Med BookBeats presentkort väljer du att ge bort antingen en-, tre- eller sex månader. En perfekt och garanterat uppskattad present till både barn och vuxna.

BookBeat App

Ladda ner BookBeat app så kan du enkelt streama de ljudböcker som du vill lyssna eller läsa. Med BookBeat app kan du njuta av dina favoritböcker på iOS-enheter (Apple iPhone & iPad), Android och på dina Sonos högtalare. Och när du byter från en enhet till en annan så fortsätter du precis där du slutade lyssna.

Frågor & Svar

Kan jag lyssna på hur många ljudböcker som helst?

Ja, det finns ingen gräns för hur många ljudböcker du kan lyssna på under perioden. BookBeat Standard har däremot en tidsbegränsning där du max kan lyssna på 100 timmar/månad.

Finns det några dolda avgifter?

Nej, detta är inte ett löpande abonnemang, du betalar i förskott för de månader du vill ha BookBeat. När ditt BookBeat erbjudande löper ut efter en-, tre- eller sex månader kan du köpa en ny värdekod via Tidningskungen och börja lyssna igen. En trygghet för dig som lyssnare.

Kan jag lyssna offline när jag reser?

Ja, du kan spara böcker på din enhet och lyssna offline om du inte vill vara uppkopplad mot nätet. Du kan i princip ha hur många böcker som helst sparade offline, det beror främst på hur stor hårddisk och hur mycket ledigt utrymme du har på din enhet. Glöm inte att ta bort ljudboken efter att du lyssnat klart för att frigöra utrymmet igen.

Land: Sverige
Leverantör: BookBeat AB


500 tecken kvar

Sofia ,
Älskar bookbeat, tycker det är toppen att det går att köpa månads vis! Har alltid fungerat problemfritt! :)
Sofia ,
Älskar bookbeat, tycker det är toppen att det går att köpa månads vis! Har alltid fungerat problemfritt! :)
Tomas ,
Det är inte något rabatt alls, priset är ordinarie pris som Bookbeat har. Naturligtvis ska det vara lägre än ordinarie pris, varför ska man då köpa via Tidningskungen? Det är ju poängen med att köpa här - rabatterat pris!
Li,
Fungerar alldeles utmärkt.
Therese,
Funkar toppen. Gillar Bookbeat. Minst lika bra som de andra ljudbokstjänsterna.
Frank C,
Inga problem, fungerade utmärkt!
Pär H,
Fungerar utmärkt!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665