Daphne's Diary (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (28 röster)

Produktbeskrivning

Är du intresserad av att läsa en annorlunda och personlig tidning? En tidning där du kan läsa om mycket men framförallt om inredning, trädgårdstips, matlagning, resor och shopping? Då är Daphnes diary en tidning för dig. Där kan du följa med Daphne i hennes kreativa värld.

Det är en väldigt vacker tidning med mycket färger. Den handlar om en kvinna som heter Daphne, hon bjuder in läsaren till den bästa och mest stilrena inredningen, de mest innovativa trädgårdstipsen och mycket mer. Hon skriver om vad hon får uppleva - erfarenheter som läsarna kan identifiera sig med och som utgör en inspirationskälla.

Daphne tar läsarna till hands och leder de genom vardagliga problem och ger råd och idéer i en vänlig och personlig ton. Oavsett om du letar efter inspiration eller precis som många andra vill hålla dig före alla andra om det senaste, bör du hålla Daphnes dagbok nära till hands.

Varje upplaga av Daphnes dagbok är en överraskning. Denna dagbokstidning är tillverkad av fyra olika typer av papper och innehåller extra föremål, till exempel klistermärken, kort och saker att vika och klippa.

Daphnes diary är en dagbok som alla känner sig uppmanade att läsa. Tidningen ges ut med 8 utgåvor per år, fullspäckade med underbara saker och fantastiska idéer. Gör som så många andra, följ med i Daphnes värld du också.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 8
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 10 %
Kvinnor: 90 %
Ålder: 20 - 100 år


500 tecken kvar