Mama

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1111 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 27 augusti
6. 15 oktober
7. 21 november

Produktbeskrivning

Mama

Mama är din så kallade "egentid deluxe" och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor runtom i Sverige. Med tidningen Mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav och helt fokusera på dig själv en stund.

Ta del av härliga mode- och skönhetsreportage, inspirerande läsning för dig som går i väntans tider eller har barn och självklart – de bästa tipsen som gör ditt mammaliv både lite glammigare och lite roligare. Du får allt detta plus intervjuer med massor av inspirerande mamas som dig själv!

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen kommer ut med 6 nr varje år och delas ut av Bonnier Magazines & Brands. Chefredaktören för tidningen är Louise Bratt Tidmarsh. Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda allt från prenumerumerationer till lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? På Tidningskungen kan du välja att ge bort tidningen mama som en gåva!

Passa på att beställa hem tidningen Mama till kampanjpris redan idag så slipper du missa senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Emelie Lindblom Dalén
Räckvidd: 48000


Vem läser tidningen?

Män: 15 %
Kvinnor: 85 %
Ålder: 25 - 44 år


500 tecken kvar

Lisa,
Dåligt innehåll
Lina ,
Ytlig och trist tidning. Mest reklam.
Linn,
Stärkande, peppande, smart vän till alla mammor!
Ulrika,
Dum och fjantig, samma teman på repeat och på väldigt basic nivå.
William Corr,
Bra heja heja!