King & Café

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (665 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 21 februari

Produktbeskrivning

Café är det moderna och breda livsstilsmagasinet för män. Prisbelönt dokumentärjournalistik, exklusiva intervjuer, Sveriges mest spännande män och kvinnor, sporten, prylarna, humorn och det bästa modet för män. När du prenumererar på Café får du även magasinet King - det renodlade modemagasinet för män. Magasinet som vill inspirera och informera på ett underhållande sätt.
Café utkommer med 5 nr/år och King utkommer med 5 nr/år.

Som prenumerant på Café & King får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Egmont Story House AB
Startår: 1990
Chefredaktör: Jonas Terning


Vem läser tidningen?

Män: 85 %
Kvinnor: 15 %
Ålder: 16 - 35 år


500 tecken kvar

Johan,
Det har varit sorgligt att följa det här magasinets utveckling, från att vara ledande inom sitt område på 1990 talet till en politiskt korrekt smörja på 2020 talet.
Leif Östelind,
Man kan undra vilken typ av människa vänder sig till? En modeintresserad sportfåne...…...eller?!
Jim,
Usch! Anti-rasism & HBTQ! Inget för oss män med IQ över 82.
Micke,
Bra tidning, men några bilder på lättklädda damer skulle väl inte skada?
Kay-Ove Isaksson Finland,
Jag 'hittade' Café i höstas, beställde den och blev helt förälskad i synnerhet i de fantastiska reportagen. Helt makalösa. Jag är ingen sportfantast och heller ingen Hollywoodebtusiast men ALLA reportage gäller MÄNNISKAN, inte enbart prestationerna. Ingenting är enbart luxuöst, det är resor, stress
??,
100% reklam
Tobbe,
är det någon som vet vad schampot man fick med som premie sommaren 2010 heter?
Fredrik,
Häpnadsväckande bra. Jag tycker den är minst lika läsvärd som GQ och andra internationella förebilder. Fina modebilder dessutom.
Johnny,
Gillar Café skarpt. Är bäst på mode för killar, men det faktiskt långläsningen som gör den omistlig.
Karolina,
Brukar tjuvläsa min sambos Café, tycker den innehåller många intressanta aktuella reportage som jag tyvärr inte kan hitta i någon "tjejtidning".
patrik,
Denna tidning tar upp allt en man vill ha om stil och mode.Köp den.
Anton,
Grym
Olof,
Grym stilhjälp och roliga reportage. Köp!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665