Härliga Hund

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1633 röster)

Produktbeskrivning

Härliga Hund är ett peppande och inspirerande magasin kring livet med hund. Här finns alltid mycket matnyttig och inspirerande läsning, vare sig du sitter med din första valp i famnen eller har haft hund i hela ditt liv. Hälsa, modern träning, beteende, hundskola, roliga aktiviteter att göra tillsammans, tips på resmål med hund och senaste nytt både när det gäller prylar och forskning. Relationen mellan människa och hund är också en stor del av Härliga Hund. Här får du titta in hemma hos både kända och okända personer och se hur de lever sina hundliv.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Svenska Media Docu AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Catharina Olsson-Lindh
Upplaga: 17100


Vem läser tidningen?

Män: 22 %
Kvinnor: 78 %
Ålder: 18 - 80 år


500 tecken kvar

Mia,
Tack vare att Ni jämförde Försäkringsbolag så bytte jag bolag till ett toppranka, jag hade ett väldigt dåligt innan..... Strax därefter blev min hund väldigt sjuk i en kronisk sjukdom och fick göra MÅNGA veterinärbesök. Hur glad var inte jag över att ha bytt bolag, för de har varit helt fantastiska. Min mamma är för övrigt 82 år och läser också Er tidning med glädje.
Tina ,
En jätte bra tidning för oss som inte har jakthund, utställningshund eller renrasig hund från en kennel. Bra tips för vardagsträning och lek för ägaren och hunden. Tidningens form har blivit bättre och mer hållbar än de första tidningarna ( 2005-2015).
LGO,
Jag är annan skolan hundträning etc än inriktningen i denna hundtidning, den är mer tillgänglig för de flesta hundägare, lite veckotidningsbetonad, men intressanta artiklar, bra papperskvalitet och fina bilder. Man har alltid något att lära sig oavsett inriktning!
Birgitta Eriksson,
Tycker att tidningen är jättebra, får många råd och tips för min hund. Undrar om Lahsa Apso varit med som månadens hund.
Ana Maria Zorrilla,
Jag älskar denna tidning så ,hundar ,jag skulle vilja ha alla och framför allt hemlösa hundar ,men jag har en helt hög med tidningar
Valpar bakom galler,
Valpar bakom galler
Maria Berglind,
Dröjer väldigt länge innan premierna kommer.
Tidningskungen.se,
Hej Lise-Lotte, Önskar du hjälp att lägga in en prenumeration så kan du alltid ringa till oss så hjälper vi dig. Ha en trevlig dag! Hälsningar, Kundtjänst
Leif Andersson,
Det är nog bara läskunniga som får den ;)
Lise-Lotte Skoglund,
Skulle ju vara kul att få läsa den någon gång, men hur många gånger man än skickar in att man vill ha prenumeration så kommer det ingen tidning...
Gunilla Svenman,
Var har korsordet tagit vägen?
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665