Vi Föräldrar

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (891 röster)

Produktbeskrivning

Ingen vet exakt nyckeln till en perfekt barnuppfostran men om du beställer en prenumeration på Vi Föräldrar skaffar du dig ett stort försprång!

Vi Föräldrar tar upp allt mellan himmel och jord – vilken nappflaska på marknaden är bäst för ditt barn? Tidningen tipsar om applikationer att ladda ned som underlättar i vardagen och den presenterar prisvärda och kvalitativa babyprodukter som passar just dig och ditt barn.

Dela den underbara känslan att vara förälder med andra läsare och prenumeranter. Lär dig av andras tips och läs om andras upplevelser för att på bästa sätt tackla denna fantastiska utmaning i hur man ska vara som förälder och hur man inte glömmer bort sig själv under tiden.

Tidningen är bred och behandlar viktiga frågor rörande föräldraskap och tar alltid upp de senaste trenderna i dagens samhälle.

Vi Föräldrar delas ut med 12 stycken fullmatade utgåvor per år. Varje utgåva pryds av fantastiskt vackra och väl fotograferade omslag på barn i olika åldrar.

Nu finns det även möjlighet för dig som prenumerant att läsa tidningen digitalt, vart du än befinner dig! Ladda ner applikationen till din smartphone eller surfplatta och ange ditt prenumerationsnummer för digital tillgång.

Välj en prenumerationserbjudanden som passar dig och din familj. Börja prenumerera på tidningen Vi Föräldrar redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
Startår: 1968
Chefredaktör: Sara Tuncel
Upplaga: 37000


Vem läser tidningen?

Män: 24 %
Kvinnor: 76 %
Ålder: 25 - 44 år


500 tecken kvar

Mange,
Bästa!
Ulrika,
Väldigt "enkel" och basic nivå, inget om man söker info eller ngt mer fakta-forskningsbaserat. Samma år från år.
Emelie ,
Jättebra tidning för de första småbarnsåren!
Sabina,
Spännande reportage. En toppen tidning för alla småbarnsföräldrar. Rekomenderas varmt!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665