Äkta Mat

Denna tidning är på Svenska

3/5 (358 röster)

Produktbeskrivning

Mat på riktigt!
Äkta Mat är en modern mattidning. Aktiv, rolig, generös, inspirerande och kunskapsberikande. Så att man kan förverkliga drömmen om att köpa ett halvt lamm eller koka egen grönsaksfond. För att det faktiskt är så enkelt. Men framför allt för att Äkta Mat är så kul, härlig och god. Välkommen in i köket!

Äkta mat fokuserar på:

• Intressanta och underhållande reportage om våra mathjältar runt om i landet: bönder, småproducenter, kockar och andra som kämpar för att vi ska kunna äta god, riktig mat.
• Kunniga, inspirerande artiklar om råvaror i säsong, med smarta tips på användningsområden och perfekta smakkamrater samt kuriosa och matnyttig information om näringsinnehåll, miljöpåverkan med mera.
• Förhållandevis få men desto mer aptitretande moderna recept. Gärna nydanande med oväntade inslag och varierande svårighetsgrad. Äkta Mat räds inte recept som både tar tid att laga och kräver precision. Äkta Mat ökar engagemanget för råvaran i säsong och för att laga mat från grunden – det blir helt enkelt roligare att laga mat när man förstår råvarornas hur och varför. Vilket är just en av tidningens ambitioner: att ge djupare information och förståelse än vad andra matmagasin, kvällstidningsbilagor och matprogram erbjuder.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: LRF Media AB
Startår: 2013
Chefredaktör: Anna Michelson
Räckvidd: 20000


Vem läser tidningen?

Män: 28 %
Kvinnor: 72 %
Ålder: 30 - 50 år


500 tecken kvar

Carol Edholm,
En fantastisk bra tidning, helt rätt i tiden då folk börjat få upp ögonen för kvalitet och djuromsorg. Synd att man inte höll ut lite till.
Magnus Melin,
En enastående bra mattidning som nu går i graven, jag sörjer, det var en äkta mattidning med djupt kunnande.
Lise-Lotte Johansson,
En mycket bra och läsvärd tidning, långt ifrån okunskapens tjafs om det ena och det andra, här får man kvalitet rakt igenom. Blev så glad att jag ringde chefredaktören och gav mycket beröm. Rekommenderas starkt!
Birgitta Rastbäck,
Fin layout, känns modern och äkta.
Pia Rehnström,
Spännande att se vad den kommer att innehålla samtidigt som det är viktigt att vara medveten om vad vi stoppar i oss. .
Carin Niklasson,
Intressant!