Allt om Mat

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1480 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
12. 31 juli
13. 12 augusti
14. 9 september
15. 25 september
16. 9 oktober
17. 23 oktober
18. 20 november

Produktbeskrivning

Allt om Mat prenumeration & lösnummer

Allt om Mat har länge varit Sveriges kanske bästa magasin om mat och dryck. Redaktionen håller sig alltid ajour tack vare sin stora erfarenhet och sin kreativitet. Dessutom har de ständigt kontakt med stjärnkockar, forskare och dietister.

Sedan 1970 har Allt om Mat varit en av de främsta inspiratörerna inom matupplevelser. Ledorden för tidningen är inspiration och matglädje, och man försöker ständigt visa vilka möjligheter matlagning kan erbjuda. Den här tidningen fokuserar givetvis på mat, men bredden är stor och som läsare hittar man också många artiklar om bakverk och vin.

Allt om Mat recept

Allt om Mat erbjuder inspirerande recept direkt från sitt eget provkök där redaktionens fyra kockar testar recepten in i minsta detalj. Detta för att kunna garantera att du får samma resultat i ditt eget kök som på bilderna i tidningen. Allt om Mat följer rekommendationen i WWF:s gröna lista och publicerar därför inga recept på till exempel torsk, ål eller rödspätta.

Vin

Förutom egna kockar så har Allt om Mat även en egen vinprovargrupp med fyra av Sveriges främsta vinprovare. Varje år testar de Systembolagets sortiment för att kunna ge Allt om Mats läsare den bästa kombinationen av mat och vin.

Bakverk

Redaktionen är inte bara noggrann och ambitiös när det handlar om fredagsmiddagar, vegetarisk inspiration, vin och drinkar. Den är minst lika djupdykande när det gäller bakverk och bakning. Här hittar du tips, recept och bilder som får dig att drömma om ljuvliga tårtor och doften av nybakat bröd.

Erbjudande på Allt om Mat hos Tidningskungen

Bli en av de närmare 500 000 personer som läser Allt om Mat! Dels får du tidningen rakt hem i brevlådan, men du kan dessutom läsa Allt om Mat i digitalt format i din surfplatta eller smartphone. Allt som behövs är Allt om Mats app som du hittar i AppStore eller i Google Play, och du loggar in med ditt prenumerationsnummer. Så varje gång en sprillans ny tidning landar i brevlådan är det dags att sätta på sig förklädet och kavla upp armarna. Vi lovar att du kommer hitta nya favoritrecept i varje nummer.

Med vårt erbjudande på Allt om Mat kan du beställa hem en prenumeration redan idag och spara upp till 40%! Nu kan vi även erbjuda Allt om Mat som lösnummer!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 18
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 1970
Chefredaktör: Erika Funke
Räckvidd: 318000


Vem läser tidningen?

Män: 30 %
Kvinnor: 70 %
Ålder: 20 - 80 år


500 tecken kvar

Bella,
Dålig variation på recept och mycket smygreklam.
fredrik,
Klart bästa mat-och vintidning!
John,
Riktigt bra tidning!
Kerstin Björk Nilsson,
Dessa fantastiska tidningar för oss som gillar den nya mattrenden och alla tips om mat och bak!
agnieszka,
Jätte bra tidning. Bra recept ,både enklare och lite "fredags" recept. / TACK