Allt om Whisky

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (922 röster)

Produktbeskrivning

Ädla bärnstensfärgade drycker som whisky och öl förtjänar givetvis att lyftas fram i läckert pappersformat och det är precis det som tidningen Allt om Whisky lyckas med genom välskrivna intressanta artiklar och reportage om dryckernas producenter och deras historia.

Du kanske redan är en passionerad provare och stolt ägare av de mest förstklassigaste centilitrarna eller helt enkelt en helt vanlig livsnjutare som längtar efter att få veta mer om whisky och öl i allmänhet?

Genom att börja prenumerera på Allt om Whisky får du läsa mängder av värdefull information och lär dig allt du behöver veta om denna njutbart ädla dryck. Du får bl.a. ta del av utförliga tester av dina favorit whisky- och ölsorter, reportage med välkända profiler inom industrin, spännande branschnyheter, smarta tips samt mycket mer som kommer tilltala vilken livsnjutare som helst. Du kommer också bli mer kunnig på whisky och öl som gör det lättare för dig att välja bland märkena och typerna som passar din smak.

Ta del av allt detta genom att börja prenumerera på tidningen Allt om Whisky eller överraska en whiskyfantast i din närhet med att ge bort en prenumeration i present eller varför inte pappa på fars dag. Allt om Whisky kommer definitivt att uppskattas av alla livsnjutare!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Tasty News Publishing Co
Startår: 2003
Chefredaktör: Emma Andersson
Räckvidd: 18000


Vem läser tidningen?

Män: 82 %
Kvinnor: 18 %
Ålder: 35 - 65 år


500 tecken kvar

kenneth,
Saknar lite mer om cognac.
claes,
Trogen prenumerant av denna tidning. Kanon om man gillar drycken och öl. Denna gör ingen besviken!
Nils Janson,
Det här är det bästa magasinet jag har läst. Helt min kopp te. Längtar varje gång den ska dimpa ned i brevlådan. Testerna gillar jag väldigt mkt.
Peter Andersson,
En julklapp?
Kundtjänst,
Så lång tid skall det naturligtvis inte ta! Det verkar som om det är något fel med din beställning. Vanligtvis tar det 2-4 veckor innan första tidningen kommer. Kontakta förlaget direkt för information om faktura, leverans av tidning och ev premier. 0770-457141
Hans-Erik,
Väntar fortfarande på andra numret av pren av två nr via tidningskungen. Har nu gått ca 1½ år sedan första nr. Trodde att tidningen inte fanns längre eftersom de inte svarar på mail. Har ni ingen kontroll över vad ni säljer???
Vidar,
Köpte oxå en prenumation i höstas och jag väntar fortfarande på första nummret, tycks vara bättre att köpa någon annanstans,,
Tidningskungen,
Kontakta förlaget direkt för information om faktura, leverans av tidning och ev premier. 0770-457141
Diana,
Köpte en prenumeration på denna tidning till min svåger i augusti och det har fortfarande inte hänt någonting!! Dåligt!! Tidningen är säkert jättebra men jag kommer nog inte ge bort en prenumeration härifrån fler gånger :((
Gurra,
Jag gav min pappa Whiskytidningen i födelsedag och han pratar om den varje gång jag träffar honom nu :)
Majsan,
Både jag och min man läser Allt om Whisky. Det började med att jag gav den till min man i julklapp så började jag titta lite i den. Jag läser alla nummer nu och älskar reportagen och testerna är alltid lika kul att kika på. Jag har blivit fast och väntar alltid med nyfikenhet på kommande nummer.
Erik,
Journalistik på hög nivå. Mycket trevlig tidning! Gäller även för Världens Viner!
Gert Andersson,
Härlig läsning. Lapidarisk i sina artiklar. Den
Greger,
en cool tidning,bra reportage och bra bilder(10p)
Magnus,
Gav bort denna i present. Klockren tidning!