Food And Travel (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (59 röster)

Produktbeskrivning

Food And Travel (UK) tidning

Food And Travel (UK) är tidningen för dig som vill upptäcka och njuta av det bästa av mat, dryck och resor i världen. Deras innehåll är aktuellt, kreativt, roligt och relevant för deras läsare, som är intresserade av gastronomi, kultur, äventyr och inspiration.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till läckra recept och tips som skapats av ett team av professionella kockar, matstylister och fotografer. Du får också läsa om spännande artiklar och reportage om de senaste och bästa destinationerna, aktiviteterna, personerna och idéerna inom mat- och resevärlden. Du får även följa med på kulinariska resor och äventyr till olika platser i Storbritannien och utomlands, samt få inspiration och råd om hur du kan leva ett mer hållbart och hälsosamt liv med mat och dryck.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar mat, dryck och resor och vill lära dig mer om hur du kan skapa och uppleva fantastiska smaker och stämningar, då är Food And Travel (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 9
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar