Mattrender

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (18 röster)

Produktbeskrivning

Mattrender är ett exklusivt magasin framtaget av förlaget Butikstrender Sverige AB. Förlaget har sedan 2002 varit verksamt inom livsmedelsindustrin och sedan starten varit utgivare av branschmagasinet Butikstrender. 2015 lanserade vi det exklusiva magasinet Mattrender för att fylla ett tomrum, vi tror nämligen att svenska konsumenter är intresserade av mer än att bara laga maten. Och succén har inte låtit vänta på sig – gensvaret från läsarna har varit otroligt positivt.

I Mattrender spelar matlagningen självklart en central roll, men vi ser att allt fler konsumenter vill veta vad som händer inom dagligvaruhandeln, hur dess aktörer arbetar och eventuellt bidrar till samhället. Konsumenterna vill veta vilka kedjor samt butiker som sköter respektive missköter sig. Men framförallt spanar vi på framtidens trender och ger läsarna en inblick i livsmedelsindustrin som inte finns idag.

Med många nöjda läsare fortsätter vi att satsa på att erbjuda en inspirerande och informativ läsning. Håll dig upplyst om maten du äter, läs Mattrender!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Ca antal sidor/utgåva: 106
Förlag: Butikstrender Sverige AB
Startår: 2015
Chefredaktör: Dunia Jamil


Vem läser tidningen?

Män: 30 %
Kvinnor: 70 %
Ålder: 30 - 55 år


500 tecken kvar

Daniel,
Fantastisk produkt som inte är lik övriga mattidningar!
Anna,
En underbar tidning som tar upp väldigt intressanta ämnen om och omkring maten. Känner mig klokare för varje nummer. Det skadar inte heller att den är så otroligt lyxig, får gärna stå framme när gästerna kommer över.
Lars-Örjan,
Riktigt bra och informativ tidning som ger mersmak. Inte 65% annonser som det kan vara i t.ex. Allt om mat m.fl. Överväger att släppa AOM som jag prenumererat på under halva mitt liv känns det som. Recepten är inte så "hypade" som många tidningar är. En klar utmanare.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665