VEGO

Denna tidning är på Svenska

4/5 (894 röster)

Produktbeskrivning

Vego kan stoltsera med att vara Sveriges största och första tidning som är helt inriktad på vegetarisk matlagning och får ett högt betyg av våra prenumeranter som redan läser tidningen.

”Kravlös vegomat åt alla!” Så säger Mattias Kristiansson, chefsredaktör för tidningen Vego. Målet med tidningen är att göra det enkelt för just dig att äta vegetarisk mat. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

Superfräscha och lättlagade recept - Vad sägs om tex. en underbar Lasagne med kronärtskockspesto, smakrik Grön curry med rotfrukter och gurksallad eller varför inte smaskiga Pizzabollar? Varje nummer bjuder på liknande kreativa recept på gröna läckerheter så gör dig själv och din familj en tjänst och börja prenumerera på tidningen Vego redan idag! Är du vegan, vegetarian eller helt enkelt bara intresserad av att äta och laga mer hälsosamt grönt så passar Vego dig perfekt.

Tidningen Vego kommer ut 6 gånger per år och i varje nummer får du ta del av smarriga vegetariska recept, inspirerande artiklar, spännande intervjuer med kända profiler, matnyttiga kostråd samt nya vegetariska produkter och mycket mer.

Visa att du har gröna fingrar genom att börja prenumerera på Vego och bli en vegetarisk mästerkock, eller varför inte ge bort en prenumeration till någon du tycker borde äta mer hälsosamt!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 7
Ca antal sidor/utgåva: 100
Förlag:
Startår: 2014
Chefredaktör: Mattias Kristiansson


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 20 - 75 år


500 tecken kvar

Ulla,
Har idag fått första numret av eran tidning VEGO men tyvärr ingenting för mej Verkar vara mestadels reklam
Sandra,
Bra balans mellan lättlagat, billigt och mer avancerade recept. Även artiklarna är bra och Vego känns snabba på att fånga upp det senaste och presentera nya produkter.
Anna ,
Superbra!
Tobias,
Inspirerande tidning. Massor av bra tips på lättlagade rätter och intressant läsning kring klimatfrågor och hållbarhet. Den perfekta guiden till en klimatsmart livvsstil!
Lars,
Trodde att jag skulle kunna få recept på god vegetarisk mat, men upplevde tidningen i första hand som en vegansk propagandaskrift.
Lena,
Jag älskar tidningen, jag älskar de lättlagade och fantastiska recepten!
Mathias,
Helt fantastisk tidning! Massor av färgsprakande recept som både gör en glad på in och utsidan! :)
Dojjan,
Älskar denna tidning! Bra roliga recept, relevanta annonser, känns som en slice av himmelriket att inte själv behöva veganisera recepten man hittar, utan allt är redan "safe" ;) Dessutom diggar jag ju Mattias som fa, både från tidningen och såklart bästa podden! <3 Köper nu ett års prenumeration till min mor!
Caroline,
Modern!
zarah ,
Jag älskar den här tidningen! SÅ full av inspiration, vackra bilder och lättfattliga recept.
Eva,
Inspirerande recept på julmat. En väldigt bra tidning.
Sophie,
Alltid nyheter och inspiration!
Marie,
Jättebra tidning!
Anneli,
Ett fantastisk bra & underbar tidning.Helt klart den bästa.Har haft den från nr 1.
Therese,
Underbart goda recept!
Clara,
Superbra tidning för matlagningsinspriration och enkla recept!
Kim,
Fett bra tidnings med asgod mat!
Ann,
Den perfekta tidningen när man behöver inspiration i den vegetariska matlagningen. Massa bra recept!
Malin,
Fantastisk tidning! Skitbra recept, forskningsartiklar, artiklar från kostexpert, massvis med tips och information, osv. Verkligen en mångsidig och bra tidning. Alla borde läsa den!
Nathalie,
Väldigt bra tidning! :)
Elin,
Fantastiskt bra tidning! Ödmjuk och inspirerande. Det finns alltid alternativ för att göra recepten helt veganska eller lakto-ovo-vegetariska. Toppen!
Anna Karlsson ,
Jag är riktigt glad att det finns en sån tidning. Suveränt!
Åsa,
Varje tidning är späckad med recept. Här finns festmat, snabblagad mat, bakverk, godisrecept, recension av nya produkter, tips på dryck till mat, glutenfria recept. Jag har aldrig varit så inspirerad att laga mat och prova recept förut.
Susanne Forslund,
Intressant :)