Burda Style

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1057 röster)

Produktbeskrivning

Världens största sömnads- och modemagasin, Burda, utkommer varje månad i exklusiv layout. I Burda Modemagasin finns massor av inspirerande kreativa projekt och plagg som du kan sy själv. De sydda modellerna är högaktuella med trender hämtade från hela världen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Förlag:
Startår: 1997
Chefredaktör: Lene Vinholt


Vem läser tidningen?

Män: 3 %
Kvinnor: 97 %
Ålder: 25 - 69 år


500 tecken kvar

Maria,
Tidningen ger mig alltid så mycket inspiration till mitt skapande och det är fantastiskt att få så många mönster att välja mellan. Om du ska ha en prenumeration ska du ha den här. Det är lika roligt varje gång den dimper ner i brevlådan.
Inger Nilsson,
Burda Style är en utmärkt tidning som koncentrerar sig till mode och sömnad och inte innehåller annonser om skönhetsmedel o dyl. Jag har sparat alla mina helårsinköp i 50 år och har fortfarande användning av flera mönster till klassiska modeller i kavajer, kjolar och aftonklänningar. Beskrivningarna är utmärkta att följa och tidningen följer väl modetrenderna.
Zeljka Celegin,
Jag har varit prenumererad på Burda sedan 1962, har i alla år sytt alla mina kläder, mina barns, barnbarns m m. båda svärdöttrar har fått sina brudklänningar uppsydda av mig och Burda, många väninnors brudklänningar, ett antal bal dito... Ja, dessa mönster är helt underbara. Mina kappor, dräkter m m.... Burda moden sticknings mönster, ffa att dessa har teckning över plagget som skall stickas så man kan använda vilket annat garn man vill... Tack till Frau Anne Burda!
Marie,
Den här tidningen var min bibel, inspiration och resulterade i många vackra plagg under snart 30 år! Toppen att den lever vidare. :)
Samerah Fattah,
15/05/2017 Jag tycker om att sy kläder och jag gillar burda magazine Därför att det är super rolig att sy massor av kläder och det behövs inte att åka till en affär och gå köpa massor av nya kläder men det behövs jättemycket pengar men jag letar jättelängre på Google för att veta var köper man tyg men tyvärr... Hittade jag det.
Samerah Fattah,
Jag gillar att sy kläder och jobba med sånna saker.
Laila Thunman,
En utmärkt publikation, bra mönster och utförliga beskrivningar. Syr till mig själv och mina (vuxna) döttrar och ett och annat plagg till mina svärsöner. Barnbarnen förser jag också med egen tillverkning. Ett minus dock: fotografera inte uppsydda modeller i mörka eller gyttrigt mönstrade tyger. Jag är lite äldre än vad som angivits här ovan. Jag är 75 år. Still going strong!
Marielle Hindefelt,
Man får så många projekt varje gång man öppnar denna tidning! Men de är också genomförbara. Det blir alltid bra, älskar att den känns modern och plaggen man syr(förutsatt att man kan sy någorlunda) är som köpta fast bättre. Enkelt att ta bort och lägga till, men originalen är inte tråkiga. Blandat lätt och svårt.Ibland räcker det att bläddra igenom tidningen och titta på allt fint:) Förstår inte tidigare kommentarer då tidningar,böcker,filmer, serier, nya smaker på mat.. köper man först testar s
Anneli Ekdahl,
Jag tycker det har blivit mycket tråkiga/konstiga modeller. Har slutat köpa tidningen då jag blivit besviken varje gång senaste åren. Vad har hänt, kanske därför den är inplastad? Det går inte att se modellerna i förväg.
Agneta Persson,
Jag köpte ofta Burda förr. Då kunde man bläddra i Burda och se om det fanns intressanta mönster ochj modeller. Har en massa gamla Burda-tidningar sparade, Ibland kan man fortfarande hämt mönster ur dem. På den tiden kunde man bläddra i Burda i affären, nu är den inplastad = inget köp. Trist!
Agneta Persson,
Hej, Instämmer till 100% med Harriet Furugård nedan. Har slutat köpa burda eftersom det känns som om man köper "grisen i säcke". Vet ju aldrig vad som finns i tidningen förutom första sidans bild. Önskar att ni kunde visa kollektionen på nätet så att man vet vad man får för pengarna.
Birgitta Widén,
Det är högtidsstund när tidningen dimper ner! Härliga timmar framför mig med många drömmar om alla projket...
Eva Hvam,
Hvor blir magasinet for februar av?
Siiri Bro,
har bästelt burda style länge sen men inte har fått tidning
zohra boukhabza,
kan jag beställa burda på franska av er?
Harriet Furugård,
Har slutat köpa burda eftersom det känns som om man köper "grisen i säcke". Vet ju aldrig vad som finns i tidningen förutom första sidans bild. Önskar att ni kunde visa kollektionen på nätet så att man vet vad man får för pengarna.
Kundtjänst,
Hej Susi! Jag tror du har en fråga till oss på Kundtjänst. Fyll i kontaktformuläret ovan så ska vi hjälpa dig med din fråga. Ha en fin dag. Ha en fin dag
susi,
DEt står att köpt 3 nr för 78kr (erbjuda pris)...men fick sen bara 1 nr. vilket lögner OBS!! Köpt inget på denna hemsidan särskilt när det gäller erbjudande.
Anna,
Bra mönster och många fina modeller. Sy du mycket är tidningen ett måste!
Marie,
Jag är jättebesviken. Var mycket bättre förr. Konstiga modeller...
Dolly,
Älskar den, många bra mönster och idéer. Det finna alltid nåt för någon om man så är nybörjare med symaskinen eller känner sin symaskin bättre än sin egen hand!