FEMINA

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1139 röster)

Produktbeskrivning

FEMINA prenumeration

Femina – Sverige största magasin för kvinnor! En Femina prenumeration eller lösnummer ger dig en unik och inspirerande mix av alla möjliga ämnen som vacker och stilsäkert mode, aktuella händelser samt fenomen inom kulturvärlden, berörande och angelägna reportage. Dessutom får du intervjuer med intressanta personer - kända som okända.

Med en prenumeration av Femina så får du litteratur som ligger extra varmt om hjärtat. Vi porträtterar alltid spännande författare och ger tips på bra böcker. Vi guidar dig genom skönhetsdjungeln, testar nya produkter och berättar vad som verkligen fungerar. Inredning, mat och vin är en självklar del av vårt universum, liksom ekonomi, karriär och jämställdhet.

Det allra första numret av tidningen Femina kom ut den 21 april 1944 med chefredaktören Anna Bråve. Feminas varumärke har kommit att bli väldigt starkt och associeras med en unik blandning av mode, heminredning, mat och relationer. Fram till 1982 var Femina en veckotidning för att sedan gå över till den månadstidning som vi känner till idag. Idag är upplagan 110 100 er/ nr och har hela 227 000 läsare per nummer.

Lösnummer & Prenumerationer

Hos oss på Tidningskungen hittar du både kortare Femina erbjudanden till fina priser men även längre så du kan njuta av din prenumeration året runt. Spara upp till 71% genom att prenumerera på Femina hos på Tidningskungen så kan du även ta del av en fin prenumerationspremie! Nu kan vi även erbjuda Femina som lösnummer!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 14
Förlag: , Aller Media
Startår: 1944
Chefredaktör: Åsa Liliegren
Räckvidd: 100100


Vem läser tidningen?

Män: 9 %
Kvinnor: 91 %
Ålder: 30 - 80 år


500 tecken kvar

Tidningskungen.se,
Hej Kerstin, Vi på Tidningsbutiken förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi har ingen tillgång till något prenumerationsregister. Vi ber dig kontakta förlaget för att få hjälp med dina frågor angående uppsägning av din befintliga prenumeration. Kontaktuppgifter finner du nedan: FEMINA Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se Ha en fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Kerstin Nordh,
Avsluta min tillsvidareprenumeration på FEMINA. Tack! 2014.04.30
Henry Fransson,
Min hustru har skrivit detta på mitt facebook med min tillåtelse
Henry Fransson,
jag försöker komma in till först via telefon sedan mail inget fungerar jag vill beställa boken Little Bee mitt kundnr 256430166 24110 Monica fransson tack
Jan Swartling,
HÄRLIG DAMTIDNING