I-d Magazine (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (45 röster)

Produktbeskrivning

I-D (Uk) tidning

I-d Magazine (UK) är tidningen för dig som är intresserad av mode, musik, konst och ungdomskultur. Dess innehåll är nyskapande, tankeväckande och internationellt erkänt, och erbjuder läsaren en inblick i de mest framstående personerna och trenderna inom dessa områden. Du får även tillgång till kreativt innehåll från världens ledande stylister, skribenter och fotografer.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i djupgående analyser och fascinerande berättelser från modevärldens, musikscenens och konstvärldens mest inflytelserika personligheter, innovativa och inspirerande lösningar för att uttrycka din personliga stil, engagerande och tankeväckande artiklar om mode, musik, konst och ungdomskulturs historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från framstående figurer inom dessa fält, samt tester och recensioner av de senaste och mest inflytelserika produkterna, tjänsterna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill vara i framkant av vad som händer inom mode, musik, konst och ungdomskultur och vill fördjupa dig i en värld av kreativitet och innovation, då är I-d Magazine (UK) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar