Marie Claire Hs Fashi. (FR)

Denna tidning är på Franska

4/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Marie Claire HS Fashi. tidning

Marie Claire Hs Fashi (FR) är en framstående publikation som firar modevärlden och de som formar den. Denna tidskrift är känd för sin djupgående rapportering och trendiga modeinslag, vilket gör den till en favorit bland modeentusiaster. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste trenderna och innovationerna, fångar tidskriften modets dynamik och estetik på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Marie Claire Hs Fashi bjuder på en hel sektion tillägnad modevärldens nyheter, där läsarna kan fördjupa sig i de senaste kollektionerna genom exklusiva intervjuer, reportage från modeveckor och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av säsongens måste-ha plagg, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar modeindustrins mångfacetterade landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva spänningen av mode på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter stil och innovation, är Marie Claire Hs Fashi (FR) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Frankrike
Språk: Franska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar