SF Anytime Värdekod Köpfilm

4.5/5 (19 röster)

Produktbeskrivning

SF Anytime Köpfilm – Köp de senaste filmerna med rabatt!

Vill du få tillgång till de allra senaste filmerna hos SF Anytime? Nu kan du köpa filmerna tack vare SF Anytime Värdekod för köpfilmer som vi erbjuder här på Tidningskungen. Direkt efter köp får du din orderbekräftelse med de unika köpkoderna. Därefter är det bara att logga in på sfanytime.com där du med hjälp av dina köpkoder får permanent tillgång till dina önskade filmer. SF Anytime har ett stort online bibliotek med ett brett utbud av de senaste filmerna.

Köp filmer istället för att hyra

Hos SF Anytime kan man välja mellan att antingen köpa eller hyra sina filmer. En av många fördelar med att istället köpa filmer är att du får tillgång till de senaste titlarna ungefär 2 veckor innan de släpps för att hyra, vilket innebär att du slipper vänta på spännande filmsläpp. Dessutom blir filmerna kopplade permanent till ditt konto vilket innebär att du kan se filmerna i oändlighet till skillnad från att hyra filmer där man bara har ett fönster på 48 timmar.

Om du istället vill hyra din film hos sf anytime så klicka här

Såhär använder du din köpkod till SF Anytime steg för steg

1. Efter slutfört köp får du en orderbekräftelse med dina värdekoder.
2. Gå till sfanytime.com
3. Välj ut vilken film du vill köpa
4. När du klickar på filmens pris för att betala ser du texten "Har du en värdekod?".
5. Fyll i värdekoden. Tryck sedan på “Betala 0 kr”, luta dig tillbaka och njut.

En perfekt present att ge till filmälskaren

Ge bort två eller flera värdekoder till filmälskaren som hellre myser i soffan med de senaste filmerna än i biosalongen.

Vad är skillnaden mellan SF Anytime rabattkod, värdekod och filmkod?

Det är ingen skillnad, det är bara olika benämningar för samma sak. SF Anytime har valt att kalla det värdekod istället för rabattkod eller filmkod men funktionen är densamma.

Om SF Anytime

Tjänsten gör det enkelt för dig att köpa nya filmer online. Du får tillgång till ett brett utbud av filmer alltifrån klassiska kultfilmer till de senaste storfilmerna från Hollywood. SF Anytime har titlar som passar alla, vuxna som barn. Filmerna streamar du hemma i hög upplösning och grym ljudkvalitet. Det går givetvis bra att även streama filmerna via mobil eller surfplatta.

Frågor & Svar

Hur länge är köpkoden giltig? Se datum under erbjudandet eller i din orderbekräftelse.

Vilket utbud kan jag lösa in min värdekod mot? Gäller valfri köpfilm i SF Anytimes utbud som har ett värde upp till 189 kr (ej bioaktuella filmer märkta BIOFILM HEMMA)

Finns det några dolda avgifter?
Nej, inget löpande abonnemang behövs för att se den film du vill, du betalar enbart för den filmen du väljer.

Land: Sverige
Leverantör: SF Anytime AB


500 tecken kvar