Expo

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (217 röster)

Produktbeskrivning

Tidskriften Expo granskar, bevakar och berättar om den organiserade rasismen och dess konsekvenser. I Sverige och i världen. Läs om personerna som hatar och de som drabbas, om organisationerna som växer och de som håller sig i skuggorna, om myter och om sanningar.

Tidningen utkommer med fyra nummer per år, men alla våra prenumeranter får direkt digital tillgång till vårt tidskriftsarkiv – från det första numret 1995 fram till idag. Den digitala tidskriften går att läsa som e-tidningen eller via vår app ”Expo”. Ett personligt inlogg skapar du med den mejladress som du knyter din prenumeration till via appen eller e-tidningen, följ instruktionerna på vår hemsida https://expo.se/las-expo-digitalt.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Tidskriften Expo,
Startår: 1995
Chefredaktör: Anna Fröjd
Räckvidd: 6500


500 tecken kvar

Catherine Kärnä,
En av de viktigaste tidskrifter i Sverige..Försvarare av demokrati, yttrandefrihet och humanism i vårt land.. Tack att ni finns..
Lars Sandgren,
You are the best!
Vendela,
Expo är en tidning som bevakar och skriver om rasistiska, antisemitiska och nazistiska organisationer och fenomen. Den är politiskt obunden och vaddå muslimälskande. De har skrivit om islamister och antiemiter som M Omar och Ahmed Rami. Vilka konstiga kommentarer, ni vet ju ingenting.
stefan svensson,
Obunden ??? ha.ha..alla på red. är vänsterextrema !!Kommunistiska arbetarförbundet....KPML(r) osv.de ägnar sig åt politisk åsiktsregistrering,och annan mycket grov brottslighet