Hänt Bild

Denna tidning är på Svenska

4/5 (475 röster)

Produktbeskrivning

Vilka kändispar bråkar mest? Har du koll på de senaste romanserna och vad gör egentligen kändisarna världen över på sina semestrar? Vill du vara en av dem som har koll på det allra senaste om våra stjärnor? Detta är skvallertidningen som inte bara lyfter det senaste, utan som även presenterar allt med roliga och spännande bilder!

Du har säkert hört uttrycket ”en bild säger mer än tusen ord”, vilket beskriver tidningen Hänt Bild alldeles utmärkt. Tidningen domineras av bilder vilket gör tidningen lättläst och underhållande. Ta exempelvis med dig tidningen vart som helst och njut av chansen att få gotta sig i kändisarnas liv.

Har du svårt att hålla dig från det nyaste skvallret och önskar en löpande uppdatering från världskändisarna? Men en prenumeration på Hänt Bild kan du vara lugn. En ny, fräsch utgåva hamnar i brevlådan varannan vecka! Hela 26 nr av tidningen delas ut varje år till de lyckliga prenumeranterna.

Närmre än såhär kan du inte komma våra stora stjärnor. Förundras av de vackra frisyrerna och kläderna samt få en stor inblick i kändislivets baksida.

Önskar du prenumerera på tidningen Hänt Bild? Kika närmare på våra kampanjerbjudanden och beställ hem din prenumeration redan idag! Du kommer inom kort att bli en fullfjädrad mästare på kändisskvaller.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 26
Förlag: Aller Media / Mediafy Magazines AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Tobias Wixtröm
Räckvidd: 59400


Vem läser tidningen?

Män: 20 %
Kvinnor: 80 %
Ålder: 16 - 40 år


500 tecken kvar

Björn Blomquist,
Fin Tidning
sandra,
Skulle vilja veta om hänt bild har någon egen hemsida?? :)
Carro,
Skriv mer om Twilight, tack! Det är nog en hel del som önskar det :)
Elina,
Skriv mer om Tokio Hotel, tack! ;)
jooojooo,
skriv mer om Blake lively :D