Robot

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1248 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 16 augusti
5. 18 oktober
6. 13 december

Produktbeskrivning

Tidningen Robot

Har du en dotter eller son som älskar att sitta försjunken i spel och vill spendera varje vaken timme med sin hobby? Du har nu hittat fram till Sveriges coolaste speltidning för de lite yngre spelarna!

Tidningen Robot är en skön paus från exempelvis datorn och tillåter ditt barn att fördjupa sina kunskaper inom sitt favoritspel. Här finner våra läsare inspirerande råd och tips om Minecraft, Super Mario, Skylanders, Lego och Pokémon. .

Såväl nybörjare som proffs finner tidningen Robot som både rolig och lärorik och är en favorit för många yngre spelare runtom hela Sverige. .

Utöver roliga och smarta artiklar angående specifika spel i tidningen Robot finner man lite av varje som lyfter spännande nyheter inom spelvärlden med exempelvis kommande spel, häftiga recensioner om både nya och gamla spel samt exklusiva förhands tittar på spel som håller på att skapas! Med en prenumeration på tidningen Robot är man alltid uppdaterad med det senaste samtidigt som man ständigt utvecklas till en bättre spelare. .

Prenumeration eller Lösnummer

Känner du någon som skulle tycka om en prenumeration eller varför inte ett lösnummer på tidningen Robot? Köp en uppskattad present redan idag och gör någon extra glad! Alla prenumerationer via Tidningskungen avslutas automatiskt.

Välkommen som prenumerant på Sveriges coolaste speltidning!

Som prenumerant på Robot får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Story House Egmont
Startår: 2010


Vem läser tidningen?

Män: 79 %
Kvinnor: 21 %
Ålder: 7 - 14 år


500 tecken kvar

Elliot,
Den absolut bästa tidningen i världen! Finns ingen bättre!
Sebbe,
Bästa tidningen i världen!
Kim,
En väldigt bra tidning
anonym,
jag spelar nästan alla spelen och älskar älskar robot.
Simon,
Jag brukar läsa robot i skolan.
Rasmus,
Jag älskar älskar älskar älskar älskar rooooobooot!!
kim,
Jättebra tidning!
alexander,
Jag älskar era tidningar med overwatch.
vidar,
Fantastisk!
alfred sjöström,
Jag läser tidningarna flera gånger innan jag slutar läsa.
Yumio,
Älskar robot tidningarna!
Jakob,
Ganska bra men ibland så överdriver dom eller missar något som är väldigt viktigt som dem borde skriva om! Annars så är dem mycket bra!
Kasper,
En bra tidning som är värd priset som det alltid är något att läsa om man gillar spel.
Johanna,
Sonen på 9 år älskar tidningen Robot! Visst kan jag tycka att den är lite dyr men när jag ser hur läsglädjen utvecklas är den värd priset. Sonen lusläser tidningen om & om igen varje kväll :D
Oskar Erkstam,
Grym tidning! Jag har alla nummer!