Todays Quilter (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (4 röster)

Produktbeskrivning

Todays Quilter (UK) tidning

Todays Quilter (UK) är ett magasin för dig som älskar traditionell quiltning och vill få inspiration, information och tips om allt som rör quiltar och tyger. Todays Quilter (UK) är ett inspirerande magasin för traditionella quilters som har funnits sedan 2015.

Tidningens innehåll

Quiltprojekt: Läs om de vackraste och mest kreativa quiltarna som du kan göra själv eller med vänner. Se hur du kan använda olika mönster, färger, former och tekniker för att skapa unika och personliga quiltar.

Quiltkurser: Lär dig mer om hur du kan förbättra din quiltning med hjälp av experter och mästare. Få tips om hur du kan lösa vanliga problem, utveckla din stil och lära dig nya färdigheter.

Quiltmaterial: Läs om de bästa tygerna, trådarna, nålarna, saxarna och andra tillbehör som du behöver för din quiltning. Se hur du kan välja rätt material för ditt projekt, ta hand om dina verktyg och spara pengar.

Quilthistoria: Läs om den fascinerande historien bakom quiltning, från dess ursprung till dess nutida utveckling. Upptäck hur quiltning har påverkat kultur, konst, mode och samhälle genom tiderna.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen Todays Quilter (UK) erbjuds som lösnummer och prenumeration. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 13
Förlag:


500 tecken kvar