Golf Magazine (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Golf Magazine tidning

Golf Magazine (US) är tidningen för dig som är passionerad om golfens alla aspekter, från amatörspel till professionella mästerskap. Dess innehåll är djupgående, informativt och inspirerande för läsaren som vill hålla sig ajour med de senaste trenderna och utvecklingen inom golfvärlden. Du får även experttips och råd från några av de bästa lärarna i Amerika, nya utrustningstester och mycket mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du förvänta dig detaljerade analyser och vackra bilder från de mest prestigefyllda golfbanorna, strategiska och praktiska lösningar för att förbättra ditt spel, engagerande och insiktsfulla artiklar om golfsportens historia, teknik och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända golfspelare och industriledare, samt tester och recensioner av de senaste och bästa golfprodukterna, tjänsterna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill vara uppdaterad om allt som rör golf och fördjupa dig i en värld av precision och passion, då är Golf Magazine (US) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present, tillgänglig både som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 8
Förlag:


500 tecken kvar