Offside

Denna tidning är på Svenska

3/5 (869 röster)

Produktbeskrivning

Offside är Sveriges mest hyllade fotbollsmagasin. I en färsk undersökning där Sifo Orvesto tagit tempen på de svenska magasinen och deras läsare (40 000 människor tillfrågades om 240 tidskrifter) fick Offside högst helhetsbetyg! Offside placeras även i topp i kategorier som »avslöjande journalistik«, »unik i sitt slag«, »fördjupande artiklar«, »gott rykte« och »ger lust och glädje«.

Två gånger om året ger Offside ut ett extratjockt Supernummer som kostar 99 kronor i butik men ingår till prenumeranter.

Offside är fotbollsmagasinet som förde in ett nytt sätt att berätta om sport. I såväl text som bild tar vi med läsaren till både superstjärnor och gärdsgårdsserier – alltid på jakt efter oförglömliga berättelser. Det sättet att jobba har lett till en rad utmärkelser. Bland annat Stora Journalistpriset, tidskriftpriset och A4 Redesign Award.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Offside Press AB
Startår: 2000
Chefredaktör: Johan Orrenius och Anders Bengtsson
Upplaga: 22200


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %
Ålder: 25 - 50 år


500 tecken kvar

Mårten,
Spelar i en egen division. Toppkvalitet rakt igenom.
eastflower,
Otroligt bra och intressant läsning varje nummer. Så fort man läst klart ett nummer, från pärm till pärm, ser man fram emot nästa nummer!
Martin,
Grym läsning! Extremt hög kvalitet och infallsvinklar som man inte hittar någon annanstans.
Jocke,
Bästa fotbollstidningen helt enkelt.
Jocke,
Ett måste för fotbollsälskaren !
Åke Björk,
En av Sveriges bästa publikationer som behandlar fotboll på ett respektfullt sätt utan en massa "larv" om super-stjärnor. Reportage som behandlar fotbollens fram och baksidor . Rekommenderas verkligen !
Karl,
Helt jävla fantastisk tidning! Rekommenderas starkt.
Lars G Johansson,
Bra Fars Dags-present från mina döttrar. Läses från pärm till pärm. Något som min fru inte kan förstå. Lånas ut till kompis.
Anne-Li,
Mycket bra present/julklapp till fotbollsintresserade!
Malin,
Min sambo älskar tidningen, många bra reportage som inte bara handlar om alla stora spelare. :)
Viktor,
Riktigt bra tidning med längre reportage än exempelvis Goal. Dessutom behandlar man i denna tidning mer udda ämnen och sådant som kräver extra eftertanke.
Jonas,
Ruggigt bra fotbollstidning med djupa reportage om intressanta ämnen och inte bara som Goal en massa idolreportage med de stora spelarna
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665