Sulkysport

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (24 röster)

Produktbeskrivning

Sulkysport – Sveriges nya veckotidning för dig som älskar trav!
Möt travsporten i berättelserna som berör - i ett forum som tar livsstilen trav på största allvar. Tidningen Sulkysport skapar journalistik som stimulerar fler sinnen och speglar travsportens mångfald. Att läsarna är i centrum är en självklarhet för redaktionen. Att hästarna är i centrum är en lika stor självklarhet. Det är detta som gör tidningen så unik då det blir den perfekta kombinationen! Allt det spännande och underhållande som kretsar och finns runt travhästar får man möjligheten att fördjupa dig i, i tidningen!

I travsportens mångfald ingår även spel som en viktig ingrediens. Sulkysports veckotidning publicerar därför startlistor, tips och spelinformation om de största och viktigaste spelformerna och loppen som du som spelare bör hålla koll på. Tidningen kommer varje torsdag och ett specialnummer dyker upp några gånger per år.

Förlaget som ansvarar för Sulkysport är Sulkysport AB där Lars G Dahlgren är chefredaktör.

E-tidning
Tillgång till e-tidningen ingår i alla pappersprenumerationer. Enklast laddar du ner appen Sulkysport från App Store eller Google Play. Vill du köpa enstaka e-tidningsutgåvor går det alldeles utmärkt att göra direkt i appen.

Så beställ hem en ny prenumeration på Sulkysport redan idag eller ge bort den till någon som exempelvis fyller år. Varmt välkomna som kunder hos oss på Tidningskungen!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Ca antal sidor/utgåva: 48
Förlag: Sulkysport AB / Sulkysport AB
Startår: 2017
Chefredaktör: Claes Freidenvall


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 40 - 90 år


500 tecken kvar

Thomas,
Riktigt bra tidning där du får reda på allt som berör travsporten och spelet på travet. Fantastiska repotage och bilder.
Åke,
Mycket proffsig tidning med bra reportage, den bästa jag haft. Men tipsen?
Ingrid,
Mycket läsvärd, både artiklar, reportage och spel.
Anders,
Högre klass än andra travtidningar
Gustaf B,
Urusla tips, mycket märkligt och opraktiskt format. Nja, Travronden är helt klart bättre...
Ecke,
En väldigt bra och informativ tidning
Tredor,
Hög kvalitet - hög kompetens.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665