Allers Trädgård

Denna tidning är på Svenska

4/5 (958 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
11. 20 oktober

Produktbeskrivning

Allers Trädgård är tidningen som bara växer. Allers Trädgård bjuder på lust och fägring, hela trädgårdssäsongen. Vi är en personlig tidning där du möter kända och okända trädgårdsmänniskor. Experterna delar med sig av sina bästa tips och trädgårdsentusiaster bidrar med sina bästa råd. Vi ger dig allt du behöver för att lyckas. Vi tipsar och inspirerar oavsett om du odlar på fönsterbrädan, balkongen eller i egen trädgård.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Aller Media
Startår: 1998
Chefredaktör: Susanne Lindén
Upplaga: 36200


Vem läser tidningen?

Män: 29 %
Kvinnor: 71 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Majsan C.,
Tack för en underbar tidning - inspiration, handledning, tips, vetenskap, gör-det-själv och mycket läsning! Jag prenumererar sedan begynnelsen och läser era artiklar gång på gång, år efter år! De är alltid lika aktuella! En tidning med så mycket att lära och att lösa! Den bästa av alla svenska trädgårdstidningar - inte bara en massa annonser och flum! Tack än en gång! Jag är och förblir en trogen prenumerant!
Berit Stag,
En mycket bra tidning för "vanliga" människor.
inger larsson,
Mycket trevlig och lärorik tidning som jag prenumererar på varje vår. Mycket läsvärt
Gisela,
oersättlig
Tidningskungen.se,
Hej Anita! För att säga upp en pågående prenumeration behöver du kontakta förlaget direkt. Du når Aller Media på: Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se
Anita Johansson,
Hej! Vill avbeställa min prenumeration av Allers Trädgård Kundnr.12691899