Allt om Historia

Denna tidning är på Svenska

3/5 (1710 röster)

Produktbeskrivning

Tidningen Allt om Historia tar dig med till de mest häpnadsväckande händelserna i vår historia och spännande människor som lämnade avtryck. I medryckande berättelser skrivna av kunniga journalister förklarar Allt om Historia hur, vad och varför saker och ting har hänt – allt detta är dessutom illustrerat med de bästa bilderna för den bästa läsarupplevelsen. Allt om Historia är helt enkelt din guide till världshistorien och levereras hela vägen hem till dig! Mycket bättre kan det inte bli.

Med en prenumeration på Allt om Historia får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Tidningen skickas ut av förlagen Bonnier Publications A/S. Börja prenumerera på tidningen redan idag och ta del av all spännande historia som finns att läsa om!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 14
Ca antal sidor/utgåva: 68
Förlag: Allt om Historia AB (2416)
Startår: 2005
Chefredaktör: Åke Steinwall
Upplaga: 26700


Vem läser tidningen?

Män: 63 %
Kvinnor: 37 %
Ålder: 20 - 54 år


500 tecken kvar

Yaniv Oskar Shaked,
Jag har läst den tidning varje månad i åtta år och det är fantastisk. Jag har också skrivit två artiklar.
Susanne Svensson,
Jättebra tidning. Men prenumerera endast via Tidningskungen, förlaget är nämligen omöjliga att få tag i om man vill avsluta sin prenumeration, så man fortsätter att få tidningar och påminnelseavgifter etc. Jättejobbigt, och dyrt.(Givetvis har förlaget fått reda på min åsikt redan)
Björn Bäckström,
Underbar tidning; tröttnar aldrig :=)
Adde,
Tidningen har dimp ner i brevlåda nu i 12 månader och jag har aldrig varit missnöjd med den. Denna tidning är perfekt för alla som är intresserade av historia!
Linnéa,
Jag är fjorton år, och ändå är denna min favorittidning. Den är intressant och lärorik, samtidigt som den är spännande skriven. REKOMMENDERAS! :)
Anna,
Mycket läsning för den historieintresserade. Både lärorik och underhållande.
Erik von G,
VÄLDIGT intressant och lärorikt innehåll. Värd varenda krona!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665