Key World Aviation Ser (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key World Aviation Ser tidning

Key World Aviation Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av den globala flygindustrin och dess påverkan på världen. Dess innehåll är omfattande och aktuellt, och ger läsaren en djupgående inblick i civila och kommersiella flygoperationer och deras betydelse för internationell handel och kommunikation. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående analytikerna och experterna inom flygbranschen.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och medryckande berättelser om flygindustrins mest betydelsefulla händelser, strategiska och analytiska lösningar för att förstå flygtrafikens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om banbrytande flygplan, flygbolag och flygplatser, exklusiva intervjuer och essäer från ledande figurer inom flygsektorn, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest inflytelserika publikationerna och evenemangen inom världsflygning.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om flygindustrins utveckling och vill fördjupa dig i en värld av global rörlighet och teknik, då är Key World Aviation Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till någon med ett brinnande intresse för flyg och dess roll i vår globaliserade värld!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar