Modern Psykologi

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (770 röster)

1. Typ av beställning

2. Välj erbjudande

  • Nordens största tidningsvaruhus
  • Alltid till kampanjpris
  • Alltid automatiskt avslut

Produktbeskrivning

Modern Psykologi är tidningen som blev utsedd till årets tidskrift 2012 – och det med rätta!

Detta är en unik tidning om psykologi och hjärnforskning som inte bara är snygg att observera utan har även pumpats med smarta reflektioner och analyser skrivna av duktiga journalister.

Modern Psykologi är en tidning för dig som önskar lära dig mer om våra tankar och känslor, vårt medvetande och vår intelligens samt hur våra relationer till varandra styrs och påverkas av saker runtomkring oss.

Denna nischade tidning om populärvetenskap har tagit sina prenumeranter med storm och är såväl underhållande som inspirerande.

Har du alltid haft funderingar kring varför vi fungerar som vi gör och hur vi påverkas av de yttre faktorerna i vår omgivning? Eller känner du någon som tycker om att fördjupa sig i hur och varför -frågor? Denna tidning är både rolig och lärorik och svarar på många av våra egna funderingar.

Tidningen är perfekt för dig som arbetar med mycket kundkontakt. Arbetar du som exempelvis terapeut eller lärare? Då kommer du att finna denna tidning oerhört intressant!

Modern Psykologi delas ut av förlaget Vetenskapsmedia i Sverige AB och utkommer med 12 nr per år.

Unna dig en prenumeration på tidningen Modern Psykologi och njut av att läsa intresseväckande artiklar om allt som rör människans psykologiska tillstånd. Beställ hem tidningen redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Vetenskapsmedia i Sverige AB
Startår: 2009
Chefredaktör: Jonas Mattsson
Upplaga: 11500


Vem läser tidningen?

Män: 31 %
Kvinnor: 69 %
Ålder: 25 - 80 år


500 tecken kvar

Bengt Axmacher,
Inte ointressant tidning. Saknar dock, vad jag sett i det enda nummer jag läst, länkar till originalartiklar och studier vilket gör den relativt ointressant för den som redan kan en del men vill veta mer. När? Hur? Var? Av vem? Stilstorleken i minsta laget. Saknar något om forskningsmetodik, Psykologtestning, läkemedel m m. Nästan bara material för den som har problem själv eller i bekantskapskretsen. En del liknar tyvärr bara fritt tyckande. Ett lyft behövs. Tidningen är viktig. Lyft behövs.
lars b melin SPH,
Utmärkt tidning och jag är prenumerant sedan begynnelsen. Tyvärr är stilstorleken så liten så att jag inte kan läsa utan förstoringsglas. Läsa på nätet?
Hanna ,
Jättebra och intressant tidning med brett innehåll och lagom långa artiklar. Det enda jag egentligen saknar är hänvisningar till källorna för forskningen så att man lätt kan läsa vidare om det som är extra intressant. Skulle vara riktigt kvalitetshöjande om man kunde avsluta artiklarna med källhänvisning! Tack.
Hanna Adler,
Utmärkt tidning. Jag är redan prenumerant.
Emma,
Jag har precis fått hem min första tidning, och jag den var riktigt bra! Trivsam att läsa, relativt lärorik. Kanske hade kunnat ha lite mer ingående och komplicerad fakta. Men hur som helst, fem stjärnor av fem möjliga!
Karin,
Den bästa tidningen!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665