Modern Psykologi

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1526 röster)

Produktbeskrivning

Modern Psykologi är tidningen för dig som är nyfiken på dig själv och andra. Här kan du läsa om allt som har med tänkande, känslor och relationer att göra. Varje nummer är fullt med fördjupande reportage, personliga möten, aktuella rön och matnyttiga guider baserade på psykologisk forskning. Du hittar också en fyllig avdelning med frågor och svar från våra legitimerade psykologer.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 7
Förlag: , Beakworks AB
Startår: 2009
Chefredaktör: Karin Skagerberg
Räckvidd: 11500


Vem läser tidningen?

Män: 31 %
Kvinnor: 69 %
Ålder: 25 - 80 år


500 tecken kvar

Viktor,
Mycket bra tidning. Uppskattar den positiva tonen de ofta använder.
Bengt Axmacher,
Inte ointressant tidning. Saknar dock, vad jag sett i det enda nummer jag läst, länkar till originalartiklar och studier vilket gör den relativt ointressant för den som redan kan en del men vill veta mer. När? Hur? Var? Av vem? Stilstorleken i minsta laget. Saknar något om forskningsmetodik, Psykologtestning, läkemedel m m. Nästan bara material för den som har problem själv eller i bekantskapskretsen. En del liknar tyvärr bara fritt tyckande. Ett lyft behövs. Tidningen är viktig. Lyft behövs.
lars b melin SPH,
Utmärkt tidning och jag är prenumerant sedan begynnelsen. Tyvärr är stilstorleken så liten så att jag inte kan läsa utan förstoringsglas. Läsa på nätet?
Hanna ,
Jättebra och intressant tidning med brett innehåll och lagom långa artiklar. Det enda jag egentligen saknar är hänvisningar till källorna för forskningen så att man lätt kan läsa vidare om det som är extra intressant. Skulle vara riktigt kvalitetshöjande om man kunde avsluta artiklarna med källhänvisning! Tack.
Hanna Adler,
Utmärkt tidning. Jag är redan prenumerant.
Emma,
Jag har precis fått hem min första tidning, och jag den var riktigt bra! Trivsam att läsa, relativt lärorik. Kanske hade kunnat ha lite mer ingående och komplicerad fakta. Men hur som helst, fem stjärnor av fem möjliga!
Karin,
Den bästa tidningen!