Barbie

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (823 röster)

Produktbeskrivning

Har du eller känner du en pojke eller flicka som fullständigt älskar Barbie? Då är detta en tidningsprenumeration som kommer att falla dem i smaken!

Det är välkänt att Barbie-dockor världen över dagligen skänker glädje och härliga lekstunder till barn i alla åldrar. Med en prenumeration på tidningen Barbie får man som prenumerant möjligheten att läsa om Barbie och hur hon på absolut bästa sätt spenderar sina dagar tillsammans med sina vänner.

Serierna är framtagna i härliga färger och klassiskt målade bilder. Inspireras av Barbie-gängets härliga äventyr, få modetips för din Barbie och ta del av skojiga recept. I varje tidning får prenumeranten även roligt pyssel och fina affischer.

I samband med varje utdelning tillkommer det även en liten extra överraskning till läsaren. Tidningen Barbie bjuder även på kluriga tävlingar med fina priser. Barbie är tidningen för alla barn som vill spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med Barbie och hennes kompisar.

Är du på jakt efter en rolig present till ditt barnbarn eller har du en son eller dotter som tycker om att leka med Barbie – sluta leta och beställ din prenumeration via oss på Tidningskungen redan idag! Alla våra prenumerationer avslutas automatiskt, oavsett om du ger bort dem som gåva eller beställer hem till dig själv.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 9
Förlag:
Räckvidd: 25000


Vem läser tidningen?

Män: 3 %
Kvinnor: 97 %
Ålder: 4 - 9 år


500 tecken kvar

...,
Vad är det här för nåt? Tidigare fanns klassiska serier som Bobo och Tom & Jerry, och vad ersätter man det med? Barbie? En inplastad stereotyp ”serietidning” som knappt innehåller något man kan läsa!
Irmeli Nordström,
Jag prenumererade till mina barnbarn 2 stycken till samma familj för att den är så bra tidning har sparat gamla Barbie tidningar själv! min äldsta barnbarn har lämnat till mig! till mig
stina engström,
jag prenomenerade på den förut men nu är den töntig och tråkig ska ha en annan
lady gaga,
i love barbie and she is so sexy
Alice,
jag ochså den är bra!!!!!! hihi
moa,
hej jag älskar Barbie gå in på Barbie.se
Astrid,
Jag tycker att Barbie är bra!