Julia

Denna tidning är på Svenska

4/5 (7324 röster)

Produktbeskrivning

Tidningen Julia

Tidningen Julia vänder sig framförallt till läsare mellan 9 och 14 år. Julia är tidningen med ett brett innehåll av både underhållande och allvarligare artiklar. Julia är en perfekt barntidning med massor av rolig läsning om kändisar, killar & kärlek, pepp, självkänsla, mode, skolan, bästisar, insändare, recept & pyssel och mycket mer. Flera utgåvor varje år kommer med en extra överraskning. Tidningen är på svenska.

Prenumerationer & Lösnummer

Som prenumerant på Julia får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer. Nu kan du även beställa Julia som lösnummer!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Story House Egmont / /
Startår: 2000


Vem läser tidningen?

Män: 3 %
Kvinnor: 97 %
Ålder: 9 - 14 år


500 tecken kvar

Julia,
Det är jätteroligt.
Alexandra,
Jag älskar sminket som kommer med tidningen!!!
isabellle,
Jättebra.
isabelle,
Jag älskar dina tidning den är rolig och intressant jag är snart 12 och har börjat bli besatt av tidningarna så jag ger 5av 5 stjärnor tummen upp älskar er som gör Julia tidningen så rolig.
Julia,
Det var intressant och roligt.
Nora,
Älskar den här tidningen den är min favorit tidning. Jag är 12 år ska fylla 13 på oktober. Hoppas att alla som läser tidningen Jula gillar den.
NORA,
Den är jättebra. Jag e 12 ska fylla 13 och älskar den. Om du försöker välja tidning välj Julia jag lovar du kommer inte ångra dig :)
Sanna,
Älskar den.
Julia,
Den är jätte bra.
anonym,
jätte bra tidning är 12 år och läser den nu :)
Emma,
Jag tycker den är bra!
Celine,
Den var ganska så bra faktiskt! Toppen!!!
Michelle,
Jag har prenumererat på Julia sedan 2006 och prenumererar även fortfarande. Jag tycker att den är lika bra som förr! :) Ska strax fylla 15 så jag tycker att Julia passar åldrar över 14 också.
Klara . ,
Själv tycker jag att tidningen är asbra...De är lixom som om den vet allt om mig! Den speglar lixom mitt liiv ;) Mvh//Klara
jacqueline,
julia är en jättebra tidning:) kan rekomendera den till alla därute ;)
Ebba,
Jättebra tidning för alla tjejer!
pernilla,
jag tycker att Julia är en jättebra tidning 10/10