SF Kids

4/5 (30 röster)

Produktbeskrivning

Välkommen in i en spännande och magisk värld! Med SF Kids kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter.

Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet. SF Kids trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil och surfplatta. Förutom filmer finns nyheten Move it som är rörelse för barn med ledare & musik. Du hittar också barnböcker och ljudböcker som är perfekt till nattningen.

Så använder du värdekoden steg för steg
1. När du slutför köpet får du en orderbekräftelse med din värdekod.
2. Gå till sfkids.com/sv/signup
3. Är du SF Kids-kund sedan tidigare? Klicka på "Har du redan ett SF Kids konto?", annars fyll i dina uppgifter och klicka på "Fortsätt"
4. Följ anvisningarna och luta dig sedan tillbaka och njut av massvis av underhållning!

Land: Sverige
Leverantör: AB Svensk Filmindustri


500 tecken kvar

Kicki,
Tjänsten har bra filmer och serier. Tyvärr så anser sf kids att presentkort är gratisperioder och har du inte inne ett betalkort var 30:e dag så upphör din förbetalda period att gälla fast man har flera månader kvar. Kundservicen är otrevlig och ohjälpsam.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665