Superyacht Int. Nautic (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (4 röster)

Produktbeskrivning

Superyacht Int. Nautic (UK) tidning

Superyacht Int. Nautic (UK) är tidningen för dig som är passionerad av lyxyachter, design och teknik. Deras innehåll är aktuellt, smart, roligt och relevant för deras läsare, som vill veta allt om de senaste och bästa lyxyachterna och alla relaterade produkter.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du se fantastiska bilder och läsa spännande reportage om de mest imponerande och exklusiva lyxyachterna i världen, från klassiska och moderna till futuristiska och miljövänliga. Du får också läsa om inspirerande artiklar och reportage om de senaste och bästa nyheterna, trenderna, evenemangen och personerna inom lyxyachtvärlden. Du får även följa med på äventyrliga resor och utflykter till olika destinationer i Storbritannien och utomlands, samt få inspiration och råd om hur du kan planera och genomföra din egen lyxyachtresa.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar lyxyachter och vill lära dig mer om hur du kan uppleva dem på bästa sätt, då är Superyacht Int. Nautic (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar