Båtar BåttidningarÄr du båtägare och är ute efter tips, inspiration och senaste nytt om båtlivet så har du hittat rätt. Tidningskungen erbjuder dig en inspirationskälla med massor av kunskap kring båtägandet. Vill du hålla dig uppdaterad med nyheter från båtvärlden så kan en prenumeration hos oss passa dig. Vi erbjuder prenumerationer på tidningar som passar till alla typer av båtägare.
Läs mer...

Allt om båtarIntresserad av både nya och begagnade motorbåtar och motorer? En prenumeration på Vi Båtägare är ett bra alternativ för dig. Här hittar du jämförelser mellan motorer och båtar för att du ska få mer kunskap om utvecklingen på båtmarknaden.

Klassiska Båtar finns för dig som har en passion för klassiska träbåtar. Här får du smaka på lite av kulturen som ligger bakom svenskt båtliv, samtidigt som du kan läsa informativa reportage och få praktiska tips och råd. I våra tidningar hittar du allt från yacht inredning till hur du på bästa sätt håller din träbåt i topp skick. Det finns en tidning för varje tillfälle. Genom vårt stora sortiment av båttidningar ger vi dig nyckeln till en stor kunskapskälla. Du har alltså hittat rätt, välj ut en tidning som passar dig och börja prenumerera redan idag.