Key British Aviation S (UK/SE)

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key British Aviation S tidning

Key British Aviation Series (UK/SE) är tidningen för dig som är fascinerad av flyg och luftfartshistoria. Dess innehåll är auktoritativt och detaljerat, och erbjuder läsaren en omfattande inblick i flygets utveckling, från de tidigaste flygplanen till dagens avancerade luftfarkoster. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av världens främsta flygjournalister och fotografer.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i grundliga analyser och fascinerande bilder från både militära och civila flygoperationer, strategiska och tekniska lösningar för att förstå flygindustrins utveckling, inspirerande och informativa artiklar om flyghistoria, flygteknik och framtidens flyg, exklusiva intervjuer och essäer från framstående figurer inom flygbranschen, samt tester och recensioner av de senaste och mest betydelsefulla flygprodukterna, tjänsterna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill vara uppdaterad om allt som rör flyg och vill fördjupa dig i en värld av innovation och äventyr, då är Key British Aviation Series (UK/SE) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present!

Land: Storbritannien
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar