Härliga Hund

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1792 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 20 juni
7. 24 juli
8. 3 september
9. 9 oktober
10. 14 november
1. 18 december

Produktbeskrivning

Härliga Hund Prenumeration & Lösnummer

Härliga Hund är ett peppande och inspirerande magasin kring livet med hund. Är du på jakt efter en riktigt bra hundtidning? I Härliga Hund finns alltid mycket matnyttig och inspirerande läsning, vare sig du sitter med din första valp i famnen eller har haft hund i hela ditt liv.

Hälsa, modern träning, beteende, hundskola, roliga aktiviteter att göra tillsammans, tips på resmål med hund och senaste nytt både när det gäller prylar och forskning.Relationen mellan människa och hund är också en stor del av Härliga Hund. Här får du titta in hemma hos både kända och okända personer och se hur de lever sina hundliv.

Missa inte senaste numret!

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda allt från prenumerationer till lösnummer på hundtidningen härliga hund. Vill du ge bort tidningen härliga hund till någon du tycker om? Ta del av samma erbjudande och ge bort en prenumeration eller ett lösnummer som en gåva.

Beställ Härliga Hund redan idag så slipper du missa det senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Jakt & Fiskejournalen i Sverige AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Sanna Tällberg
Räckvidd: 17100


Vem läser tidningen?

Män: 22 %
Kvinnor: 78 %
Ålder: 18 - 80 år


500 tecken kvar

Mia,
Tack vare att Ni jämförde Försäkringsbolag så bytte jag bolag till ett toppranka, jag hade ett väldigt dåligt innan..... Strax därefter blev min hund väldigt sjuk i en kronisk sjukdom och fick göra MÅNGA veterinärbesök. Hur glad var inte jag över att ha bytt bolag, för de har varit helt fantastiska. Min mamma är för övrigt 82 år och läser också Er tidning med glädje.
Tina ,
En jätte bra tidning för oss som inte har jakthund, utställningshund eller renrasig hund från en kennel. Bra tips för vardagsträning och lek för ägaren och hunden. Tidningens form har blivit bättre och mer hållbar än de första tidningarna ( 2005-2015).
LGO,
Jag är annan skolan hundträning etc än inriktningen i denna hundtidning, den är mer tillgänglig för de flesta hundägare, lite veckotidningsbetonad, men intressanta artiklar, bra papperskvalitet och fina bilder. Man har alltid något att lära sig oavsett inriktning!
Birgitta Eriksson,
Tycker att tidningen är jättebra, får många råd och tips för min hund. Undrar om Lahsa Apso varit med som månadens hund.
Ana Maria Zorrilla,
Jag älskar denna tidning så ,hundar ,jag skulle vilja ha alla och framför allt hemlösa hundar ,men jag har en helt hög med tidningar
Valpar bakom galler,
Valpar bakom galler
Maria Berglind,
Dröjer väldigt länge innan premierna kommer.
Tidningskungen.se,
Hej Lise-Lotte, Önskar du hjälp att lägga in en prenumeration så kan du alltid ringa till oss så hjälper vi dig. Ha en trevlig dag! Hälsningar, Kundtjänst
Leif Andersson,
Det är nog bara läskunniga som får den ;)
Lise-Lotte Skoglund,
Skulle ju vara kul att få läsa den någon gång, men hur många gånger man än skickar in att man vill ha prenumeration så kommer det ingen tidning...
Gunilla Svenman,
Var har korsordet tagit vägen?