Scandinavian Living

Denna tidning är på Svenska

4/5 (72 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 26 juli
7. 6 september
8. 11 oktober
9. 15 november
10. 20 december

Produktbeskrivning

Scandinavian Living by BO BEDRE fokuserar på design, arkitektur och inredning och representerar allt det som Skandinavien är känt för: kvalitet, hantverk, hållbarhet och estetik. Scandinavian Living by BO BEDRE bjuder in dig till en värld av exceptionellt spännande och inspirerande hem. Scandinavian Living by BO BEDRE sätter med sitt urval av nyheter, shoppingtips och inredningsreportage agendan för inredningsvärlden, och tidningens exklusiva uttryck ger läsarna inspiration till att tillämpa stilen i sitt eget hem. Essensen av den skandinaviska livsstilen när den är som bäst!

Scandinavian Living by BO BEDRE ger dig:

•De vackraste nordiska hemmen och hjälp med att förverkliga din bostads fulla potential
•Inspiration till spännande och annorlunda inredningslösningar
•Designnyheter, inredningstrender och inredningstips
•Läckra recept på mat till både vardag och fest

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Bonnier Publications International AS
Chefredaktör: Erik Rimmer


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar